You don't need to work out, you are hot!
Det händer titt som tätt att jag får frågan: "Varför tränar du? Du är ju så snygg så du behöver inte träna." Först och främst vill jag tacka er som säger så här, det är fint att ni tycker det. Men oavsett om man anses vara snygg eller inte så behöver man träna. Jag tycker det är viktigt för hälsan att hålla igång lite. Jag tränar inte för att förändra min kropp, jag tränar för att min kropp ska orka med det jag vill göra, för att den ska orka ta mig genom livet, samt för att jag älskar poledancingen. Jag tycker det är enormt kul och jag känner att jag blir lyckligare av det. Jag är nöjd med mig själv och min kropp, men det är verkligen en egoboost när man märker att man lyckas med saker man aldrig trodde att man skulle kunna göra. Det är verkligen jättekul att träna, både zumba, poledancing och andra saker. Jag mår bra av det och jag trivs med det, därför tränar jag. 

#1 - Anna

Jag håller med dig! :) Jag själv tränar bara mina axlar och promenerar och det mår jag bra av. Är glad över att jag kom på att jag kan träna axlarna, för annars hade mina axlar varit döda idag, och jag är bara 22 år!

Svar: Det är bra att du hittat det du mår bra av. :)
Evah Åberg

#2 - tildes

sv; Taack!

Jag håller helt med ovan!! Det är lätt att dras med i utseendefixeringen och inte faktumet att man dessutom ska må bra

#3 - Anna

Mycket bra skrivet! Svar: Ja, det var skönt men jobbigt nog ett rejält skavsår på köpet. Men det var det värt. :D

#4 - Mange

Kondition, styrka och så vidare är en färskvara och efter en viss tid tappar man det.. så det är viktigt att träna regelbundet för att hålla igång sin kropp =) bra kämpat Evah med träning och allt! =)

Svar: Precis, jag håller med dig. :) Tack så mycket! :)
Evah Åberg