I can see through your lies. Can you?
Brukar ni längta tillbaka till när ni var barn?
Så känner jag nu. Allting var annorlunda på den tiden. Jag har aldrig fått vara barn på samma sätt som många andra eftersom jag blev sjuk så tidigt, men allting var ändå lättare. Man behövde inte tänka på att vara rädd för att killar ska svika en eller såra en. Man behövde inte tänka på arbete, lägenhet eller andra krav. Man kunde bara vara och man levde i nuet. Man gjorde det som föll en in och man lekte. Istället för att oroa sig för framtiden så tog man fram sin leksaker eller gick ut och byggde en koja. 

Ibland känns det som att jag vill gå tillbaka till barndomen och bara stanna där. Slippa alla problem som vuxenlivet har att erbjuda, bara få vara. Krypa upp i mammas knä och få höra en saga. Förstår ni vad jag menar? 

#1 - Erica

Jag förstår hur du menar, men eftersom jag hade en väldigt jobbig uppväxt så längtar jag inte tillbaka för fem öre. Istället är jag glad att jag är fri. Fri att ta egna beslut och inte vara beroende av någon på det sättet som man var som barn.

#2 - Sabina Olsén

Du har en väldigt bra blogg Eva! :)

Jag förstår precis hur du menar. Jag tänker så väldigt ofta... När man var liten ville man bara bli vuxen och nu när man är här så vill man bara tillbaka. :)

#3 - Anonym

Vissa saker var bättre med att vara barn. Andra saker är bättre med att vara vuxen.

Svar: Jo, så är det ju givetvis.
Evah Åberg

#4 - ida

Jag längtar också tillbaka till att vara barn

#5 - Anna

Bra skrivet. Svar: Ja, man får inte ha förstora krav på sig själv. Det blir så jobbigt då.

#6 - Angelica

Dom leggingsen har jag med. Så skönt o snygga. Men anv mina för många ggr, sletna. Så ska nog kasta dom. Ha en toppen måndag. Kram.

#7 - Henrik

dum fråga men hur lång ä du?

Svar: Jag är 154. :)
Evah Åberg

#8 - Milina

Fin bild!