Komma tillbaka i rutiner?
Jag tycker det är så svårt att komma i form efter allting som har hänt.
Jag mår ju rätt bra med tanke på omständigheterna. Men det är ändå svårt att komma tillbaka i rätt rutiner med allting igen. Jag tror det beror mycket på att när jag hade mitt ex så hade jag ett andra hem. När jag kände att jag behövde komma bort kunde jag åka till honom och vara där i några dagar och bara vara lixom. Det blir ju inte riktigt på samma sätt att åka bort nu när det är över dagen/natten eftersom jag inte har någon på det viset så det blir som mitt andra hem. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att komma tillbaka till mina rutiner igen. Har ni några tips på saker ni brukar göra? :) Vore jättesnällt om ni ville dela med er, både för min skull men även för andra läsare som kan behöva tips. Då kan jag göra ett inlägg med era tips och om ni har en blogg får ni givetvis en länkning till eran blogg med. :)

#1 - Malin "Pinkpiercing" Johansson

Jag diggar dina söta små tassar på brösten, sjukt fina :) Jag har tio tassavtryck på höger arm ^^

*svar:* Kul att du tycker det :)
Varsågod! Tack så jättemkt! Kram på dig med

#2 - kajsa

Jag tror att det bästa sättet är att ge det tid! När något som betytt mycket för en har försvunnit ur ens liv tar det tid innan man kommer tillbaka i rutinerna. Det kommer att bli bra igen, ge det bara tid! kram!

#3 - Esmeralda <3

Hej! Allt bra idag? Tränar du? isåfall på vilket sätt och varför?

Hoppas du får en trevlig kväll! Kram^^

#4 - Soxxi '

Kunde inte komma i inlägget nedan... Men älskade bootsen du köpte! :D

#5 - anonym

Ja hur gör man för att komma i rutiner?

Svar: Ja, det är en bra fråga. :/
Evah Åberg

#6 - classica.blogg.se

Hej, det är så att jag valt din blogg till veckans blogg, jag hoppas detta är okey för dig, då jag väljer ut bloggar efter vad jag hittar som fångar mig som läsare.

#7 - Sara

Önskar jag hade något tips :(

#8 - Hanna

Har väl inte så bra tips. Det jag brukar göra är att ge det tid, försöka se det positiva i det mörka och blicka framåt, se nya möjligheter. Även om det känns svårt och jobbigt :)
Sv: Att den är! :)

#9 - Linnea

Eftersom jag är mamma så är rutiner min vardag, men just det här blir svårare om du förstår vad jag menar:)

Sv: nä denna fotografering var inte bra.:(

#10 - Sandra - Med en fästman på Kumla

När mitt liv ställdes helt upp & ner pga allt med T så tog det självklart en stund innan jag orkade resa på mig men när jag väl gjorde det var steg 1. Tider! Jag bestämde mig för att senast klockan 00 skulle jag vara i säng och senast kl 09 skulle jag vara uppe.

Vet inte vilka slags tips på rutiner du vill ha men det var min start för att få till någorlunda rutiner.. Sedan började jag med vilka tider jag skulle gå ut med hundarna, laga minst ett mål mat om dagen osv osv.. Men ja, det beror ju helt på vart man "startar" du kanske redan har rutiner på tider och behöver andra tips. Men det var mitt :)

#11 - LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Rutiner är bra att ha, men så svårt att komma tillbaka till. Man får helt enkelt hitta nya rutiner, men det är svårt det med...

#12 - Malin "Pinkpiercing" Johansson

*svar:* Tack så mkt, det gör jag med :D

#13 - Anonym

Skaffa ett jobb för fan

Svar: Nej, inte för fan, för mig. :)
Evah Åberg