Leva i nuet.
Jag tror att vi är ganska många som har svårt att leva i nuet.
Endera tänker man på det som har varit och ältar det, eller så tänker man för mycket på framtiden. Men nuet då? Det är ju faktiskt NU vi lever. Det som har varit har varit och det som kommer får vi ju ta då. Så varför inte fokusera på vart vi är nu?

Självklart kan man ju tänka på framtiden då och då, men varför alltid ligga några steg före och glömma bort vad vi gör nu? Man kan inte spola tillbaka tiden och ändra det som har varit. Vi kan givetvis påverka våran framtid till en viss del, men gör vi verkligen det på ett bra sätt om vi glömmer bort nuet, om vi bara lever i framtiden? Jag tror för att få en sådan bra framtid som möjligt så måste vi också leva i nuet. Ta för oss lite mer av livet och våga. Inte bara tänka och längta till saker, utan faktiskt göra det bästa vi kan NU. Givetvis måste man också ha lite sunt förnuft och inte leva sönder sitt liv bara för att man lever i nuet.

Lever du i nuet?

 
#1 - ida

Instämmer!
Kolla in min nya blogg :)

#2 - Nathalie

Jätte fin blogg! :)
Kram

#3 - Hanna

Så härligt fin bild på dig :)

#4 - Banshee

Jag lever ständigt i dåtiden, något som inte är nyttigt för mig. Jag ser tillbaka och ältar varför människor gjorde si och så, vad de tänkte, och så vidare. Vet att det inte är nyttigt men kan inte ändra på det, trots att jag vill:(

#5 - jesper Björklind

vad sexig du var på bilden :)

Svar: Tack så mycket. :)
Evah Åberg