4 tankesätt - må bättre
 Hur tror du att andra uppfattar dig? - Det kan vara bra att fråga sina nära och kära om hur de uppfattar en. Tycker de att man är en glad och positiv person, eller är man ofta nere och klagar mycket? Tänk också efter hur du uppfattar dig själv. Kanske dags för en förändring?

 Rensa bort det negativa. .- Oavsett om det gäller människor, filmer, böcker, musik eller vad det nu kan vara så försök rensa bort det som får dig att bli ledsen och nedstämd. Du kanske ofta lyssnar på en låt som ger dig dåliga minnen, prova då att inte lyssna på den under en längre tid och se hur det känns. Börjar du må bättre?

 Var din egen teraput och vän. - Vad för råd skulle du ge till din bästa vän eller en patient du har om personen var i samma sits som du är? Försök ge samma råd och peppning till dig själv. Det kan vara jättesvårt, jag vet. Men det funkar faktiskt.

 Älta rätt. - Visst kan det vara svårt att veta hur man ska älta saker? Försök att se vad du har lärt dig och utvecklats av det som har hänt dig. Det som har hänt kan vi inte göra något åt, men vi kan välja hur vi vill hantera det med lite övning. Vad har du lärt dig av dina problem över lag?
#1 - ♫♪ sandra

bra inlägg!

#2 - milina.blogg.se

Superbra tankesätt som faktiskt funkar!

#3 - MATILDA

bra tips! :)

#4 - Sabina

sv: Det var det också!

Bra tips!! :)