5 tecken: Stressar du för mycket?
Mycket kan hända i kroppen när man stressar. Men vissa tecken kanske man inte ens tänker på. Här kommer 5 möjliga och lite mer okända tecken på att du kanske stressar för mycket.


 Ont i munnen. - Stress kan göra så att man spänner sig lite överallt i kroppen, även i käkarna. Detta kan man göra både i vaket och sovande tillstånd. Spänner du dig ofta?

 Konstiga drömmar. - Drömmer du väldigt mycket konstiga drömmar och har drömmarna ändrat sig en del den senaste tiden? Kanske vaknar du ofta upp under natten också? Det kan vara ett tecken på för mycket stress. 

 Finnar. - Har du helt plöstligt fått mycket finnar som du inte brukar ha? Det kan också vara tecken på stress och oro då stress leder till ökad risk för inflammationer.

 Blödande tandkött. - Stresshormonet kortisol kan leda till att bakterier sätter sig i tandköttet, som i sin tur kan leda till blödningar.

 Kraftig mensvärk.Stress kan orsaka obalans i hormonerna, som kan ge kraftigare smärta vid mens. Försök röra på dig, så att kroppen slappnar av.


#1 - Anna

Mycket bra inlägg. När jag tänker efter så stämmer det in på det jag har upplevt. Svar: Ja, det får vi göra. Det är kul att träna med dig. :)

#2 - kim

Har du åderbrock? Eller e det från din poledancing!?

Svar: Det är blåmärken från träningen :-)
Evah Åberg

#3 - Sabina

sv: Hehe tackar :D

Lika bra inlägg som alltid!!