Du är levande, allt är möjligt
Jag tror att det mesta i livet går att uppfylla. 
Jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv. Jag blev väldigt sjuk som barn, har en svårt funktionshindrad syster, har varit mobbad av både vuxna och unga. Jag har varit utsatt för övergrepp, men jag har bestämt mig för att det inte ska få mig att sluta leva. Självklart skulle jag inte velat vara med om något av det här. Självklart önskar jag inte ens min värsta fiende dessa händelser. Men nu är det som det är, det går inte att göra ogjort så man får göra det bästa av situationen. Mitt mående går givetvis upp och ned, precis som alla andras. Det kanske svänger lite mer men jag har bestämt mig för att göra mitt liv till något bra, trots alla dåliga händelser. 

"Du kommer aldrig lyckas med det du vill så det är lika bra att du ger upp."
Detta är en kommentar som jag har fått höra gällande mycket i mitt liv. Detta är en kommentar som många människor varje dag får höra. Då kan jag fråga mig själv:

1. Hur vet du att jag inte kommer att lyckas? Är du synsk och vet exakt vad som händer i framtiden? Då kanske du ska börja jobba som medium då eftersom du kan så mycket.

2. Om jag nu försöker och inte lyckas, vad gör då det? Är du en sådan människa som hellre ger upp och intalar dig själv att allting kommer att misslyckas istället för att försöka? Sådan är inte jag i alla fall.

Jag har bestämt mig för att försöka, för vad förlorar jag på det? Jag kanske inte lyckas men jag har då kommit mycket längre än den som inte alls försöker. Oavsett om jag inte lyckas med projektet jag vill, så har jag blivit en lärdom och erfarenhet rikare. Något som du förmodligen inte uppnår eftersom du inte ens försöker. Jag kan gå vart jag vill och jag kommer bli tusen gånger starkare.
 
#1 - JOHANNAOFSWEDEN ★

Dina inlägg är alltid så bra skrivna och så värda att läsa!

#2 - Erica

Bra skrivet!!!

#3 - aansoo.blogg.se

på den här bilden tycker jag att du är mycket lik Emma Stone :D men det var ju inte det jag skulle kommentera egentligen.. jag skulle ju kommentera vilka bra poänger och inlägg du kommer med :)