Hur skulle du beskriva dig?
#1 - rebecka

jag skulle beskriva mig själv som en omtänksam, självständig och pålitlig tjej. Tänker lite för mycket på andra ibland och glömmer bort mig själv. Jag är stolt över att jag kan klara mig själv, även om jag skulle behöva bli bättre på att fråga om hjälp. Pålitlig har jag alltid varit =)

Svar: Vilka bra egenskaper. :)
Evah Åberg

#2 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

... alltid ställer upp för andra, som är en aning envis, kanske lite för mycket, som gillar att vara för mig själv, som inte har så många vänner, som älskar att fota och som har drömmen att flytta till Spanien. :)

#3 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag skulle vilja beskriva mig själv som en person som har lätt för att ta åt mig av negativ energi och har svårt att ta komplimanger.
Haha

#4 - Lea

En person som gillar att äta god mat. Gillar att vara ute. Gillar att se folk på stan. Gillar nikotintugummi utan att ha rökbehov. Gillar kaffe. Gillar småkakor. Gillar fina kläder. Skulle gilla att vara smal. Gillar att jag är frisk fysiskt. Gillar att vara vältränad (är de inte nu) Gillar barn. Gillar böcker både barn och vuxen böcker. Gillar att livet är oförutsägbart. Gillar att livets mening inte är utsagd till någon. Gillar att framtiden kanske har ett eget barn till mig. Gillar att måla naglarna. Skulle vilja ha ett annat utseende. Skulle vilja vara flitig på att göra gott. Gillar min stödteam person som kommer hem till mig, gillar hon som delar ut mina mediciner i dagsdoser, Gillar att ta promenader, Skulle vilja ha en hund som jag kunde ta väl hand om, Skulle vilja ha råd att köpa en majblomma, de är så fina=) Gillar att mina syskon har råd att åka runt i världen. Gillar att tre av mina syskon ska få ett tredje barn var. Skulle vilja ha råd att köpa snittblommor. Skulle vilja sluta drömma så skrämmande, läskiga, obehagliga drömmar. Är stolt över mina föräldrar. Även om pappa har varit psykiskt sjuk till och från hela sitt liv. Mamma har varit en så pedagogisk kärleksfull mor. De är lite bittra på varandra det önskar jag ur deras liv=) Sen sist men inte minst så gillar jag blogg världen- Man kan vara "social" utan att behöva anstränga sig så mycket so ett face to face möte kan vara=) (Jag kan under mina dagar bli tyst i långa stunder) ångest? eller nåt jag vet inte.

Svar: Jag kan också bli tyst i långa stunder när jag är nere. Så gillar också bloggvärlden väldigt mycket. :)
Evah Åberg

#5 - aansoo.blogg.se

oj det där var verkligen svårt, vet inte alls..
vad skulle du själv beskriva dig som? :)

#6 - m

Önskar dig en bra påsk :)

#7 - Erica

Jag skulle vilja beskriva mig själv som en person som inte är rädd!

#8 - JOHANNAOFSWEDEN ★

Fin du är !

#9 - Celine

- Tack så mycket! :D