Må bra tips


 Ha en bra kost. - Jag har märkt att jag mår mycket sämre både psykiskt och fysiskt om jag äter för mycket godis och skräpmat. Självklart ska man kunna unna sig, jag tänker inte jättemycket på vad jag äter. Men se till att inte överäta av det goda, utan försök ha en sund kost med bra mat och mycket vatten.

 Rör på dig regelbundet. - Sen jag började träna så har jag börjat må mycket bättre. Jag var inte alls aktiv för ca 7 månader sedan. Men nu ser jag fram emot att träna för att jag har hittat något jag tycker är riktigt kul. 

 Inse att du är värd att vara lycklig. - Kan du känna att det inte är värt att må bra för att du vet att du kommer falla och må dåligt igen? Så tänker jag titt som tätt och jag vet hur fel det är. Man måste inse att man är värd att vara lycklig och må bra för de dagar som är bra ska man kunna njuta av och ta vara på.

 Lyssna inte alltför mycket på andra. - Jag vet att det kan vara svårt men alla har olika sätt för att må bra. Vissa gör si och vissa gör så. Vissa gillar även att trycka ned andra och kan säga saker som sårar dig, så lär dig att lyssna till dig själv. Ingen kan komma och säga vad som är rätt för just dig eller hur du ska leva. Gör det du känner är rätt för dig.

 Titta dig i spegeln ofta. - Detta har faktiskt hjälpt mig. På min träning ser vi oss själva i spegeln hela tiden och man "vänjer" sig med sin egen spegelbild till slut och inser att man faktiskt ser riktigt bra ut. Men när du speglar dig så ska du inte trycka ned dig själv, utan bara tänka positiva tankar.


#1 - Milina

Bra tips! :)

#2 - ♡ Hanna Andersson ♡

Riktigt bra inlägg, bra tips! :D

#3 - Sabina

sv: Det var supergott!

Bra inlägg :)

#4 - anonym

Det är så lätt att lyssna på vad andra tror ska vara lyckan för en själv-För de vill ju bara väl oftast. Men de kan ju inte veta lika bra som jag själv vad som gör mig lycklig. Fast jag vet inte själv heller om jag ska vara ärlig=)

Bra tips om att man ska äta rätt-Det känns faktiskt som att man i helhet mår bättre av att ha ätit bra.

Jag hoppas att jag imorgon kommer må bra.! Idag har jag för det mesta mått bra men även suttit en stund inne på en jättemysig spa - avd o undrat varför jag ska fortsätta leva... Sen har jag även njutit av en bra film, bra sällskap, goda våfflor, härlig spa:ande med härliga peelings och krämer, av att ha sjungit i kör o haft uppträdande o pratat med en av de andra kör medlemmarna en stund.

Jag hoppas du fortsätter skriva för du kommer alltid på något bra som man blir pigg av att läsa=)
Imorgon hoppas jag att jag tar en promenad! Läser en bok om att studera på universitet och tittar på en läskig skräckfilm=)

Svar: Jag vet inte heller riktigt vad som gör mig lycklig men man får prova sig fram, eller hur? :) Man kan ju försöka lyssna till en viss del på andra, men sen är det ju en själv som får avgöra vad som känns rätt och fel. Jag förstår hur du tänker, jag kan ha samma tankar och det känns så konstigt att man på samma dag kan ha bra tankar och må jättebra, men sen må dåligt och undra vad livet är till för. Hoppas du mår bra idag i alla fall. :) Kram
Evah Åberg