Hitta något du brinner för
Man kan må mycket bättre av att ha något man brinner för. 
Det kan vara allt ifrån sång, till dans, till träning, till att inreda. När man har något man brinner för så tillverkar kroppen mer endorfiner eftersom man kan skratta och känna sig lugnad av sin aktivitet. Det kan också fungera som så att man slutar att fundera under tiden man gör det man brinner för. 

Jag tror att alla mår bra av att ha något de brinner för. Jag har min dans och mitt skrivande och mitt skrivande är den största delen för mig som får mig att må bra. När jag ser att jag kan så blir jag otroligt varm inombords. Kanske kan det hjälpa dig också, att må bra när du får göra det du vill och brinner för. Våga testa dig fram och se vad som passar dig.

#1 - mot plus

dansen är definitivt något jag brinner för med!=)

fin bild!

#2 - Janina

Du är otroligt bra!

Jag älskar att spela datorspel och min största dröm är att bli stor på youtube. Långt ifrån bra, men gör iaf det jag tycker om! :)

Svar: Tack så mycket, detsamma. :) Jag tycker du ska kämpa för din dröm!
Evah Åberg

#3 - chris

intressen är ju jätte viktigt för alla möjliga saker så kul att du har det du brinner för :)

#4 - Pauline

så sant!

#5 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Bra tips! Det är viktigt att hitta något man brinner för. Men också vara medveten om att flamman slocknar ibland.

#6 - Jessica . egen företagare . hovslagare . ung mamma

Så är det absolut! Jag håller med dig till fullo.
Jag tror faktiskt många gånger att de som är deprimerade på riktigt skulle må mycket bättre och snabba på sitt tillfrisknande om de hade något de verkligen tyckte om att göra - jag tror inte alltid att medeciner är rätta vägen att gå, även om det kanske är nödvändigt ibland..

#7 - joicio.blogg.se

balla leggings.

Jag håller med, att vi alla bör brinna för något eller ha något intresse. Själv älskar jag att teckna och skriva jag med. Skriva noveller är kul

#8 - THE REVOLT

Detta inlägg är väldigt sant och klokt skrivet. Det stämmer in på mig. Då jag hade perioder där jag mådde piss så var det mina drömmar och det jag brinner för som fick mig att fortsätta framåt ^^

#9 - linnea

håller med!

#10 - Linda

Snälla, vad har du köpt dom tightsen?? Såå sjukt snygga ju!! :)