Hur du hanterar elaka kommentarer
Många människor får någon gång en elak kommentar på sociala medier. Många människor gör inget annat än att klaga på andra så du är långt ifrån ensam, men hur gör man för att hantera dessa kommentarer och inte må dåligt av dem? 

1. Jag brukar alltid berätta för mina föräldrar om kommentarerna. När vi sätter oss och äter middag läser jag upp hela kommentaren och så diskuterar vi det lite fram och tillbaka. Då är de medvetna om vad som skrivs och så kan vi prata om hur löjligt vi tycker det är att gömma sig bakom en skärm och skriva en elak kommentar.

2. Jag sparar ned alla fina kommentarer jag får och läser dem regelbundet. Då läggs fokus på det positiva, istället för det negativa och jag kan skaka av mig det negativa genom att bara rycka på axlarna. Har en bok där jag skrivit ned fina kommentarer, skrivit ut fina bilder jag har fått av läsare och så vidare.

3. Den sista punkten är att DU ska tänka på att DU är så mycket mer värd än att ta åt dig skit av andra människor. De är inte värda din energi och det är väl bevis nog att de sitter och skriver elaka saker till dig om vem som har problem? Inte är det du som får kommentarerna i alla fall. En människa som mår bra och är nöjd med sitt liv har inget behov av att trycka ned andra. You rock so just shake it off!

#1 - Nelly

Fyfasen för elaka kommentarer, så himla onödigt! :/ Men det låter som 3 bra knep att tackla dom på :)

#2 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Jag får inte så ofta hatkommentarer men när jag får det så svarar jag på dem och publicerar dem. Jag brukar inte ta åt mig då de inte ens vågar nämna sitt namn. Och om de inte vågar nämna sitt namn, hur kan de då stå för det de säger? Och om de nämner sitt namn så blir det bara bättre. Då är det roligare tycker jag. För jag har aldrig tvingat någon att läsa min blogg, utan denna person har brytt sig såpass mycket att den lägger ner tid för att kommentera. :)

#3 - Anonym

fin bild :)

#4 - Sara

Gillar verkligen punkt 3 :)

#5 - joicio.blogg.se

kunde inte sagt det bättre! (:

#6 - Anonym

Bra skrivet. Min sambo och mina närmaste vänner får veta exakt allt, jag skickar kopior på de folk skrivit vare sig de är bloggkommentarer eller nå drygt på ask.fm. Sen kollar vi upp ipn, sen sparar jag allt på datorn och lägger de i en spec mapp som jag sedan mailar över till polisen :D Ju värre de skriver till mig dessto värre blir de för de som skriver ;)

Svar; Hihi visst är de :D Np sötis! Hur mår du idag då? :)

Svar: Bra att göra det. :) Det är bra med mig. Hur är det själv?
Evah Åberg

#7 - kaffehörnan

Vad fina tankar du har så otroligt skön tjej helt enkelt. kram

#8 - Olivia Magnusson

2:an är så smart!

sv: åh tack :D
kram♡

#9 - Erica

Jag brukar bara radera dem! :)
Eller, det klart att jag på ett sätt kan bli lite ledsen, men samtidigt är det liksom aldrig samma sak när det är en kommentar från någon okänd människa bakom en datorskärm. Skulle vara annorlunda om det kom från någon som jag känner och som känner mig. Då skulle det göra så mycket mer ont, liksom.

#10 - Madeleine

åå va smart att prata med sina föräldrar om det! då får man liksom ett avstånd till det eftersom att man ser liksom hela bilden. hur bra tips som helst!! kram

#11 - fridolini

Stå på sig som du alltid gör =) Damn när får vi se lite egoboost bilder eller poledance i batman leggings? grrrr u are my blogging superlady

Svar: Pole dance i batman leggings kommer inte komma då det är svårt att dansa i halkiga leggings och huden behöver ha direkt kontakt mot stången. :)
Evah Åberg

#12 - fashion

Snygg tröja! :)

#13 - Pauline

bra inlägg! jag är så glad att jag aldrig råkat ut för det

#14 - G I N A ~

som vanligt är dina tips as bra!<3
Jag ska nog faktiskt börja göra detta. För jag har så lätt att suga åt mig av allt dåligt som en svamp. :(
Härligt att höra att din familj stöttar dig så bra!

#15 - maria at inredningsvis

SANT :) och framför allt är det jäkligt mycket hat på youtube. Det bästa man kan göra med haters är att INTE säga nåt, då tappar de kraft för de Vill ha uppmärksamhet från andra chockade. Livet är för kort för att orka ge energi till idioter :)

Ny post ute...Hur man får bra rygg på arbetet :)

Ha en kanonhelg

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion