Jake står upp mot mobbarna


Jake har blivit mobbad under hela sin skolgång för att han har autism. En dag bestämde han sig till slut för att det fick vara nog. Han ställde sig upp inför sin klass och berättade för alla hur han känner sig. Detta säger han i videon: 

"Jag tror inte ni ser mig för den jag är. Jag tror bara ni ser mig som ett stort mål, eftersom ni alltid utelämnar mig. Ni lägger aldrig märke till mig, eller till vad jag säger. Jag vill bara att ni ska se mig för den jag är och bara försöka vara min vän, för jag vill försöka vara eran vän, men ni försöker inte vara min vän. Och det får mig att må dåligt, att ni inte vill försöka lära känna mig."



Fan vilken tuff och härlig kille detta är alltså! Det är så många som blir utsatta för mobbning och elakheter. Men ni är så värdefulla, tro inget annat! Tro inte på de människor som säger elaka saker, för det är inte sant. Du är en bra och värdefull person som förtjänar allt gott i världen! Försök få inspiration själva av denna videon och försök stå på er ni också! Det blir bättre!
#1 - V I L M A L A ♔

Åhh sillkeeeen bra kille!!

#2 - Erica

Modig kille! Viktigt att stå emot mobbing!

#3 - Linda [fotoblogg]

Så starkt!

#4 - Maja

Vilken modig kille!

#5 - fashion

Bra video!! han är ju så bra :)

#6 - Emelie

Har kollat flera gånger på denna video och blir gråtfärdig varje gång.. så modig kille.. men ändå så hemskt usch:(