Tuff dag....
Idag är det en svår dag....
Jag har varit till kuratorn och jag brukar alltid känna mig bättre. Men idag är det tvärtom. Jag kände mig bättre innan jag kom dit men efter mötet blev jag bara sämre... Vi pratade om mediciner idag, att jag kanske skulle behöva börja med någon antidepressiv medicin igen men för mig har det varit sista utvägen. Men hon tyckte att det kan vara bra för mig att ha något som gör mig mer stabil och som kan hjälpa mig ännu mer på vägen. Jag har sådan beslutsångest om vilka vägar jag ska välja... Just nu står jag inför flera val i livet och jag vet inte alls vilket som är rätt... Jag är rädd för att välja fel hur jag än väljer... Jag har mycket att fundera på just nu och kanske därför blir lite frånvarande i bloggen.

Hur mår du idag?

#1 - JosefinsDream

I love the pants!!

#2 - Ida

Djupt deprimerad och ledsen, som varenda dag. Hoppas det blir bättre för dig senare

Svar: Hoppas det blir bättre för dig med!
Evah Åberg

#3 - JuliaJ

Vad tråkigt att du mådde sämre efter samtalet, sådant ska ju vara givande!

Själv mår jag bra, involvera ytterst få känslor i mitt liv, allt går mycket bättre då :)

#4 - milina.blogg.se

åh :/ dom vill att jag också ska ta antidepp men jag vägrar så länge jag kan! men om du känner att du måste så tycker jag att du ska testa i alla fall!

#5 - Jasmine

Hoppas att du snart finner balans och ro inombords.
Ta vara på dig.

Svar: Tack för den fina kommentaren.

Kram

#6 - Pauline

Fina byxor. Jag har ingen bra erfarenhet av kurator, hujja. Hon sa verkligen allt fel

#7 - Nelly

Vilket jobbigt val! :/ Tycker du noga ska väga över för- och nackdelar innan du tar ett beslut om tabletter och sen gå på det du känner är bäst! :)

#8 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Helt ärligt så tror jag inte antidepressiva mediciner hjälper så mycket. Tror man på att det ska hjälpa, så brukar man oftast kunna lura kroppen och det verkar hjälpa. Men tror man inte på det så är det ingen idé att ens försöka... Jag står i samma situation. Jag tar några mediciner och jag vet att jag inte kan vara utan. Men på grund av alla hemska nätter och hallucinationer och allt som har tillkommit senaste tiden så kan jag behöva byta. Men jag vill inte vara en försökskanin. Jag vill inte behöva testa nya mediciner och få alla nya biverkningar... Jag vet inte alls hur jag ska göra.. Vågar inte prata med läkaren om det heller för jag vet redan vad hon kommer säga... Jag hoppas i alla fall du kommer fram till ett bra beslut!

Det sägs att tror man på att det kommer funka så gör det det också! Fast, det kanske bara är något man säger... men enligt House så ska det funka. Men tror man inte på det så går det inte att lura kroppen...

#9 - Sara

Tack så mycket fina du. :)

Hoppas du mår bättre snart. :)

Kram

#10 - ♀ THE REVOLT ♀

Bloggen kan vänta. Det viktiga är att du mår bra, att du får tid till att tänka och fundera på alla de olika vägarna du beskriver i inlägget att du har. Ta tid och fundera på vad som är bäst för dig. Medicin, kanske inte låter så roligt, men det kan ju trots allt vara något som skulle vara bra för dig. Huvudsyftet e ju att du mår bra.

Sedan ngt som inte har med texten att göra: din brallor! haha dör för dem! xD de var ju hur grymma som helst xDD

#11 - lea

Just nu mår jag faktiskt bra! Inte hela dagen dock! Äter antidepressiva.

Svar: Vad skönt att du mår bra!
Evah Åberg

#12 - fashion

Snygg outfit! :)
Svar: Tack söta du^^

#13 - Anonym

vilka mysiga byxor :D

#14 - Erica

Hur tyckte du att det fungerade tidigare när du tog antidepressiva? Upplevde du att det var mest positivt eller mest negativt då? Och vad är skillnaden mellan då och nu?

#15 - Emma Grann Fotografi

Vilka härliga brallor!! :)
Hoppas du mår bättre!

#16 - Emelie

Åh jobbigt, hoppas att allt blir bättre snart :)

#17 - Ninni - Vimsiga mamman

men så goa byxor!vart är dem från?

#18 - Emelie

Är ingen kurator, men tabletter hjälper väl inte så mycket.. Kan ju bli värre, liksom att du blir beroende av det i stället och de är ju fruktansvärt dåligt! Hoppas det löser sig, de ändå som hjälper är bara att prata och prata.. Misstag gör man i livet, vilken väg du en tar så kommer de gå bra! Om man nu skulle tänka att man kanske ångrar sig eller att man tar fel väg, så kan man ju inte ta några vägar eller ta risker. Jag själv håller på och tänker och tänker på min framtid, min utbildning vad jag vill jobba med.. Jag har mål och har många tankar på hur jag ska ta vilka vägar jag ska ta sen. Men de blir då det. Jag kanske tar fel väg, men man gör misstag i livet och de är så livet är! Tabletter inte.. verkligen inte! Så försök va stark, finns för dig! :) kram på dig