Visa vad du kan!
Jag är den personen som lägger ut pole dance videos fast jag kanske inte kan övningen så bra än. Jag försöker vara stolt för varje framsteg jag gör, även om det är långt ifrån perfekt och proffsigt. Jag är långt ifrån att vara riktigt bra på poledancing, men jag lägger ändå ut videos och filmer på det. Varför? - Det finns olika anledningar.

1. För att kunna se det från ett annat perspektiv och kunna se vad jag kan/inte kan.

2. För att jag får lite bekräftelse när andra säger att de tycker det är bra och att jag kan.

3. För att kunna inspirera andra till att saker inte behöver vara perfekt eller proffsigt för att kunna vara stolt över det och visa upp det för andra. 

Den tredje punkten tycker jag är väldigt viktig faktiskt. Det är alldeles för stor press på att vi måste vara så bra och perfekta på allting hela tiden. Nej, jag kanske inte är jättebra på poledancing men jag ska ändå kunna vara stolt över mina framsteg och kunna visa upp vad jag lärt mig hittills. Det är så synd att både vi själva och samhället ställer sådana stora krav, för varför måste man kunna allting hela tiden och vara så perfekta? Det är väl bara kul med människor som kan bjuda på sig själva och faktiskt vara glada för det de kan, oavsett om det är på elitnivå eller om de är nybörjare. Våga visa vad du kan och försök att inte döma dig själv så hårt, för vi lär oss nya saker hela tiden så var inte rädd för att visa vad du kan hittills!

#1 - Freja

Det där ser ju riktigt snyggt ut!

#2 - Boel

Cool bild!

#3 - Lydia Elstig

Så duktig du är!

#4 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Bra inlägg!

#5 - Emelie

Jättehärligt inlägg, på riktigt! :D

#6 - selina

Hoppas du haft en fin lördag!

#7 - milina.blogg.se

du blir bara bättre och bättre! :)

#8 - Josefine Hallgren

Ser proffsigt ut enligt mig iallafall! :D

#9 - JosefinsDream

aah va kul!!

#10 - joicio.blogg.se

Pole dance är ju super bra träning! Jag och min sambo har gjort om förrådet till ett litet pole dance rum :)