Att få andra att må bra
Vet ni vad som får mig att må bättre?
Att få andra att må bra. Jag kan ha en dålig dag men få ett mejl eller ett meddelande om att jag fått någon att må bättre med en text jag har skrivit eller en kommentar jag skrivit till dem och då blir dagen lite bättre.

När jag skaffade instagram så började jag följa några bloggläsare och de skrev till mig att de blev jätteglada för att jag började följa dem och att det gjorde deras dag. Bara sådana där småsaker som får andra att bli glada får mig att må lite bättre. Jag tror på just detta att man mår bättre av att vara snäll mot andra, att man mår bättre av att veta att man fått någon annan att le. Jag kommer aldrig sluta vara snäll mot folk och bry mig om andra.

#1 - Sara

Det är en riktigt bra egenskap :)

#2 - JoJo

vilket fint inlägg. jag tycker också om att göra andra människor glada! :D

sv; ja visst är den fin? :D jag vill ha en rosa gran ^^

#3 - milina.blogg.se

så känner jag också! :)

#4 - Kajsa-Stina

Du är så fin vännen! :) Och jag håller med dig. Jag älskar också att kunna göra andra glada och få dom på bättre humör. Det betyder så mycket och man blir alldeles varm i kroppen av att kunna glädja en annan människa och se lyckan i deras ögon♥ Massa kramar

#5 - Linn

att få andra människor att må bra älskar jag! känner mig verkligen "viktig" då och må bra själv:)

#6 - Anonym

så fin bild på dig :D

#7 - Linnéa

Det är så bra att det finns såndana som du.

Det känns som att du är som en av mina vänner som ser alla och ger alla en chans=) Hur "töntig" "arrogant" eller vad det kan vara människan ger sken eller har rykte om sig av att vara...

Svar: Åh tack så mycket för dina fina ord, vad glad jag blir! :) kram
Evah Åberg

#8 - ♀ THE REVOLT ♀

Så känner jag också!^^ Dock var kan detta ta lite olika form, för mig förut, då jag var yngre vad det där beteendet lite mer av ett "hobby-psykolog-beteende". Att få andra må bra fick mig att må bättre. Problemet var bara att jag tog tag i andras problem och sket i mina ... i längden blev det där inte bra alls. Det var liksom en backe ner för mig under en ganska lång tid. Fortfarande nu kan jag ibland känna att spåren från den tiden fortfarande sitter kvar hos mig. Och begränsar mig. Jag mår dåligt av det. Men jag har iaf lärt mig ngt; och det är att man ska lägga lagom energi på främmande människors lycka. Gränsen för snällt beteende och naivt beteende är hårfin tyvärr.

Men du verkar iaf ha bättre kontroll över det än vad jag hade förut, och det är mycket skönt att se. För de där perioderna jag hade, önskar jag dig verkligen inte!!!>.< usch!

Svar: Jag förstår vad du menar, har själv haft svårt med det och kan hamna där ibland än idag. Det kan vara svårt att hitta gränsen...
Evah Åberg

#9 - Eva Guillén

Du är så jävla grym så jag blir gråtfärdig! Snälla du var alltid dig själv, var en stark kvinna, du är så bra, så du anar inte om det! Svingrymt inlägg som gjorde mig jättelycklig att jag gråter. Ok, varför?

Därför att det påminner mig om det som min vackraste mamma fick lära sig av min mormor, att livet måste vara för att levas ut och vara lycklig, och ja, vad gör en lycklig om inte någon annan blir lycklig?

Du är asgrym! Har skrivit om dig i min blogg.

Svar: Åh tack så jättemycket för dina fina ord, gud vad glad jag blir! Det värmer verkligen att höra och dina ord gjorde min dag. :) Stor kram! <3
Evah Åberg