Att hitta sig själv (repost)
Det bästa sättet att hitta sig själv tror jag är att testa sig fram.
Att man vågar prova olika klädstilar, olika frisyrer, olika sätt att sminka sig och så vidare. Det kanske inte känns bra att ha lugg, så prova då att låta luggen växa ut eller varför inte klippa sig kort? Det finns massor av stilar, våga prova dig fram och våga sticka ut. Vem har sagt att man inte kan ha rosa hår med gröna slingor i? Vill man ha det så ska man ha det. 

Stilen är något som även kan förändras med åren. Man utvecklas och växer och kanske därför inte vill ha samma stil hela livet. Förnya dig ibland och våga, du har inget att förlora. Ta reda på vad just du gillar och hur du kan uttrycka dig, vilket som känns rätt för dig. Försök strunta i fördomar och andra människors åsikter, för det är DIN åsikt i detta nu som är den viktiga.

#1 - Klara Andersson

bra ord som vanligt!

#2 - S A R A

bra skrivet!

#3 - Kajsa-Stina

Du har verkligen så rätt i detta! Man måste våga sig fram och testa olika saker för att se vem just jag eller du är. Att prova på och känna hur det känns för att få en klarhet. Jag är en sån person som inte gärna provar något nytt för att jag är rädd för konsekvenserna. Jag måste börja bli lite mer orädd och faktiskt våga mig på utmaningar här i livet! Så bra och tänkvärt inlägg. Kramar♥

#4 - milina.blogg.se

Väldigt läsvärt inlägg! :)

#5 - Maja

Så sant! Man måste bara våga testa för att se vad man själv tycker om bäst :)

#6 - KassandraPalma

så fin bild!

svårt att hitta sig själv ibland...

#7 - JoJo

vilken otroligt härlig bild på dig! :D

sv; tack själv tjejen! :)
hoppas du får en mysig tredje advent! :)

#8 - Ida

Bra skrivet!

Svar: Lite bra, men har man hört den för mycket så är den jobbig att höra! :/

#9 - Henrietta Nylund

Superbra inlägg! Och superhärlig bild på dig :)

#10 - G I N A ~

Jag tror också det bästa är att testa sig fram och våga ta steget :)
du är så himla fin när du ler!<3

#11 - Linn

så himla kul att mixa med olika stilar! Började göra de under gymnasiet för under högstadiet vågade jag inte pga av min såkallade bästavän som inte lät en se ut hur man ville...hade man på sig en tröja man själv tyckte var snygg så sa hon att de var fult och sådär kan man ju inte se ut...men efter ja sa upp kontakten medhenne så har jag vågat se ut hur jag vill och de är så viktigt för mig!