Du mår bättre av att höja

Detta är verkligen sant. Känner du att du har behov av att förlöjliga andra, trycka ned dem genom att lägga elaka kommentarer, miner eller blickar så måste du faktiskt gå till botten med dina egna problem. Det kanske är tungt för dig att ta in men det är faktiskt sant. En människa som mår bra behöver inte trycka ned andra, en människa som mår bra vill höja andra istället för att sänka dem. En människa som lever sunt kan känna avundsjuka utan att vara missunnsam och elak. 

Det behöver inte vara så att du kanske är avundsjuk på just personen du försöker sänka, men många gånger kan den personen behöva ta skiten som du känner inför någon annan. Men du måste förstå att det är inte rätt. Ingen ska behöva ta din skit, det är något du faktiskt får jobba på själv. Du har ingen rätt att vara elak mot någon eller trycka ned någon. Du har ansvar för allt du säger och gör. 

Du är värd att må bra, så varför kämpar du inte för ditt mående istället för att försöka få andra att må lika skit som du? Vill du verkligen leva så? Börja jobba för att du ska må bra från grund och botten, ta tag i dina problem så kommer du snart må bättre, för lösningen är inte attr trycka ned andra.
#1 - Kajsa-Stina

Detta är verkligen så sant. Det är så synd om människor som måste trycka ner andra för att känna sig? Ja vadå? Bättre? Kan man seriöst innerst inne må bra av att göra andra illa genom att såra? Jag skulle aldrig av hela mitt hjärta kunna nedvärdera andra människor. Jag är ingen sån person och jag vill och kan inte förstå mig på andra som gör det. Det är så synd. Det är så lätt att sitta bakom en dataskärm och kommentera anonymt och vara rentav förjävla taskig! Tycker inte det skulle kunna gå att vara anonym på sociala medier. För i verkliga livet är man nog inte lika kaxig när man står öga mot öga med personen i fråga. Stor kram vännen♥

#2 - Lydia Elstig

Bilden är så sann!

#3 - ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Detta inlägget vore precis som om en av mina bästa vänner hade skrivit, det är SÅ hon att säga sånthär peppande! Tack för dina ord, de piggade upp mig idag <3

#4 - Amanda

Så sant!

#5 - Linn

håller verkligen med!! Tänker på mig själv när jag själv vart elak mot andra har jag gjort de för att inte uppfattas som "töntig" av mina andra kompisar..vilket jag skäms oerhört över idag!usch..vill knappt tänka på de. Jag själv vart utstött/utfryst i 6an efter de blev jag jätte dum i 7an för att "hämnas" på folk som inte ens gjort något dumt mot mig. Dock så var de bara under en kort period och har blivit förlåten. Men som du säger om man tar tag i sina egna problem så kommer man inte vara elak mot andra!

#6 - JoJo

grymt bra inlägg! :) älskar citatet på bilden!!

sv; tack snälla, jag blev superglad när jag såg att jag hade vunnit! :D
hoppas du har fått en bra start på veckan! :)

#7 - Emelie

Så himla sant! Har nog varit båda två av det personerna.. Om man nu ska vara ärlig.. Har blivit nertryckt och sen vart det som en reflex att göra så mot en annan. Men det var när jag mådde så otroligt dåligt! Nu har jag tagit mig i kragen och bet om ursäkt till den personen och berättat att jag är så hemskt ledsen för det, skäms att man kunde göra så! Men som sagt det var inte mitt riktiga jag, men det är verkligen ingen ursäkt! Men som sagt, man får ta tag i skiten som man har gjort, och som tur är jag och den personer som jag inte var så snäll emot är nu nära vänner idag! Så det känns riktigt bra! :)

#8 - Sara

Detta är så otroligt sant ! Förstår inte varför man ska vara elak mot andra !

#9 - Anonym

Grymt budskap på bilden!

#10 - Linda

håller verkligen med dig!

#11 - Catta Stroph

Men så himla bra! :-)

#12 - Louise - vitmossa

Det är så otroligt sant! :)

#13 - Josefine Johansson

Sååå sant!! fattar verkligen man inte ska trycka ner andra för..

#14 - Miss 22

Det här inlägget är bäst. Finns inget annat att säga! Gillar det verkligen starkt Evah:) #spridkärlek

Kram Miss 22

Svar: Tusen tack, vad glad jag blir. :)
Evah Åberg