Julen
Jag har alltid varit den som älskar julen. 
Vi i min familj har varit väldigt noga med att ta vara på julen och verkligen se till att umgås då. Julen för mig är då jag kan slappna av lite mer och oftast ha lite mindre ångest. Vi ser alltid till att allt ska vara städat hemma, tvättkorgen ska vara i princip tom. Jag står för allt julbak som matbröd, bullar och kakor. Vi har mycket godis och frukt och ser till att njuta så mycket som möjligt tillsammans.

Jag har ju i stort sett ingen kontakt med min släkt, men vi har alltid firat tillsammans i familjen i alla fall. Jag har alltid haft en väldigt bra jul och jag är så tacksam för att min familj inte dricker alkohol. Hemma hos mig har julen alltid varit barnens högtid. Julen är då vi spelar spel, ser massor av filmer och struntar i många andra vardagliga saker som man annars måste göra. Dock har jag faktiskt inte fått så mycket julkänsla än. Det fattas snö och julen kommer inte riktigt bli som den brukar då min syster Anna kommer fira hos sin pojkvän och pappa jobbar, men jag längtar ändå.

Jag vet att alla inte ser fram emot jul. Många tycker att julen är rent ut sagt skit och jag tycker det är väldigt tråkigt att vissa ska ha det så. Jag skänker en tanke och en kram till er alla som mår dåligt nu under julen och jag hoppas att ni andra också gör det. Jag tänker försöka ta vara på denna julen och verkligen njuta och vila upp mig. Jag behöver den kraften. Jag tänker verkligen uppskatta allt jag har.

 
 
Lite julbilder från förra året.
#1 - Josefine Johansson

Jag älskade julen förr men nu har ja tröttnat! :/
kram

#2 - Emma Grann Fotografi

Härliga bilder :)

#3 - Amanda

Älskar också julen men tyvärr är det ingen bra högtid för alla

#4 - Sofie♥

Mysiga bilder! Hoppas du får en trevlig jul! :)

#5 - Henrietta Nylund

Vad kul att du gillar julen så mycket! Det är min favorithögtid också! :)

#6 - Anonym

vilka mysiga bilder :D

#7 - Amanda

Julen är så mysig! :)

#8 - chris

Så skönt att höra att du haft bra jular :) Hoppas det blir så i år med!

#9 - Emmy Lam

Vad fint att ni ändå firar hemma med familjen, att det ändå blir en fin högtid för er! Skänker också en tanke till de som inte kan eller får känna julvärmen...

God jul på dig och ha det så fint!!

#10 - Kajsa-Stina

Så fina bilder :) Och jag älskar också verkligen julen supermycket. Den bästa högtiden helt klart ( och sommaren då ) men julen är speciell hemma hos oss också och en högtid som alla i min familj älskar. Att umgås med nära och kära är så fint men det är inte en självklarhet för alla tyvärr vilket gör ont att tänka på. Jag brukar skänka en extra tanke till dom som inte har det som mig och på så vis önska att dom känner att någon tänker på dom iallafall. God Jul på dig vännen! Stor kram♥

#11 - Linn

jätte fina bilder!<3