Inlägg från er?
Information om poledance
Vad är poledance/polefitness?
Detta är en relativt ny träningsform. Under 2000-talet har det utvecklats till att bli en stor träningsform världen runt, som utövas av båda könen och alla åldrar, oavsett kroppstyp, jobb och intressen. Träningsformen är en blandning av gymnastik, akrobatik och dans. Bara i Sverige finns det 3 olika tävlingar i poledance , nämnligen SM, poleart samt battle of the pole. Detta är alltså inte en form av striptease och vi som tränar det håller inte på att klä av oss på stången. Ni kan jämföra det med cirkuskonster, fast på en stång istället.

Vad har man för kläder och varför?
Man brukar träna i hotpants/shorts, sportbh och/eller linne. Benvärmare kan också vara att rekomendera. Varför vi har "så lite" kläder på oss är för att det är lättare att få grepp på stången och inte glida av. Det kan vara väldigt farligt att hänga på stången och med fel grepp och kläder kan vi lätt trilla ned och skada oss. Därför är det bäst om huden och stången får direkt kontakt, utan några tunga och svåra kläder i vägen.

Varför tränar man poledance?
Jag tränar poledance för att jag tycker det är så himla kul, samt att det är en otroligt bra träning. Man tränar hela kroppen, man får utmana sig själv. Det har gett mig bättre självförtroende och självkänsla, då jag blivit mer nöjd med min kropp, sett att jag faktiskt klarar saker jag trott varit omöjliga, jag har lättare att arbeta i grupp nu och man märker att kroppen vänjer sig med smärtan. Man får mycket blåmärken och brännmärken av stången i början, men passionen till träningen tar över smärtan. Jag har utvecklats som person sen jag började träna detta och har verkligen hittat det jag brinner för.

Något ni undrar över? Bara att fråga! :)

Utseende och personlighet
Jag har tänkt på detta med utseende och personlighet när det gäller en partner.
Jag är en sådan person som måste falla för både och. Jag skulle inte välja en kille jag inte finner attraktiv, bara för att han är snäll. Då blir han bara en vän för mig. Men jag skulle inte heller välja en kille jag finner attraktiv som är elak och dum. För mig måste det klicka på båda delarna för att jag ska kunna falla. Genom att ha berättat detta har jag fått höra att jag är kräsen, för utseendet inte ska spela roll. Jag anser mig inte som kräsen, då jag inte har något speciellt utseende jag faller för. Men jag måste känna en dragning till killen, att jag ska kunna kyssa honom, ha sex med honom osv och det är långt ifrån alla jag kan det med. 

Jag faller för det jag faller för helt enkelt. Det kan vara både långa, korta, smala, vältränade, mulliga, brunögda, blåögda osvosv. Men han måste ha något speciellt som gör att jag dras till honom, både utseendemässigt och personligt. 

Går ni efter både personlighet och utseende när ni väljer partner?