Självförtroende och tankar
När det är vinter så kan mitt självförtroende när det gäller bilkörning få sig en liten prövning.
Jag träffade vännner i fredags och det var ganska dåligt väglag på vägen hem. Jag kände en liten rädsla för att köra och var lite orolig för givetvis har jag respekt för dåligt väglag och halka. Men jag visste att jag måste tro på mig själv, jag kan inte intala mig att jag inte kan eller att jag är för dålig så när jag körde satt jag och tänkte: "Evah, du kan detta. Du har haft körkort i 2,5 år, du är bra på att köra bil. Bara du tror på dig själv!" Och när jag tänkte så här så kände jag mig direkt mycket säkrare och sträckte på mig och blev lite mer avslappnad vid ratten.

Där märkte jag återigen vikten av ens tankesätt. Bilkörning är en så pass allvarlig grej och där får jag inte sitta och se ned på mig själv. Jag har ansvar både för mig själv och andra och därför ändrade jag mitt tankesätt för att känna mig tryggare och klara av det bättre. Jag gjorde bilresan till en bekväm resa på grund av mitt tankesätt om att jag kan och faktiskt blev peppad på att fortsätta köra, trots det dåliga väglaget.


#1 - Ebba ♥

Jättebra skrivet!

Sv: Åh tack så mycket, kram ♥

#2 - ANGELICA - mot ett hälsosammare liv!

Jag kör i princip inte när det är vinter, jättedumt, jag vet, men jag är livrädd. Försöker träna när jag kör korta sträckor men kör i typ 20 km i timmen för jag är så rädd :(