Tjejer är alltid slampor
Vet ni vad jag är förbannat trött på?
Att man som tjej aldrig ska få säga: "Nej, jag är inte intresserad!" för då får man höra vilken slampa, slyna och luder man är. En tjej blir kallad slampa om hon ligger med någon, men om hon inte ligger med någon och faktiskt säger nej, då är hon också slampa. När fan är tjejer inte äckliga slampor?! Varför ska det vara okej för andra människor att kalla en kvinna slampa? Är det inte dags att börja ändra värderingar hos människor över lag så de fattar att det inte är okej att kränka någon, för det är inte okej!

Minst 4 killar varje dag kallar mig hora för att jag säger att jag inte är intresserad av dem. Men hur tänkte du nu? Du fick ju ett nej från mig, om jag vore hora så skulle du väl fått komma till eller? Om jag nu är en hora och just du får dissen och alla andra får (för jag är ju hora enligt dig, då måste ju alla andra få?) så måste det ju vara ett fel på dig som får dissen när ingen annan får dissen eller hur? 

Skaffa lite jävla balls och ta nejet som en man istället!

#1 - anonym

Oj vad många killar som vill ha dig=) Trevligt. Men du kanske tycker det blir jobbigt. Om du blir gammal å ful så kommer du nog sakna uppmärksamheten lite i alla fall. Jag har blivit gammal o ful men jag har aldrig varit ung o attraktiv heller=) Om killarna saknar balls så får väll du ha det istället.

Svar: Ibland blir det väldigt frustrerande att vara "populär" också, då många är riktigt sviniga...
Evah Åberg

#2 - Ida

Blir jävligt förbannad på detta. Stor lust att slå dom på käften... :l

Svar: Det blir jag också.
Evah Åberg

#3 - Linda

Känner igen det där. de blir så himla sura att man inte vill ha dom,men det är ens rättighet att tacka nej till någon. Verkar inte som att dom fattar att bara för att bara för att dom är snygga så vill inte alla ha dom. Man passar inte i hop med vem som helst. Omoget att bli kallad för hora eller annat pga ens rättighet till att tacka nej.

#4 - sannas rum

Du är så himla grym!

#5 - milina.blogg.se

Håller med till tusen. Gjorde ett liknande inlägg här om dagen. Samhället är så sjukt

#6 - MALIN

känner igen detta väldigt väl. ser det överallt, varje dag. "slampa", "hora", "bög" osv. har blivit så vanliga ord idag, och det är så himla vidrigt. folk tror att dom kan slänga ur sig det direkt det händer något dom inte vill. säga nej ska man ha rättighet till att göra, utan att bli kallad för ett sånt äckligt ord!

#7 - ANGELICA - Hälsosamt

Bra skrivet!!

#8 - Miranda

Set där var det bästa jag har läst på länge !
du är så jävla bra !!!

#9 - Miranda

sorry råkade skriva lite fel innan. :o, Men detta var det bästa jag har läst på länge!
du är bäst!
kram

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir! :) kram
Evah Åberg

#10 - ♫♪ sandra - en musikblogg

men fy blir så arg på såntdär!

#11 - Mary

Jag förstår inte heller det där resonemanget, folk kallar en saker hur som helst över internet. Det är som du skriver, de borde skaffa sig lite balls och kunna ta ett nej.