Varför ska man träna?
För mig är det så mycket viktigare att må bra och ha kul när jag tränar än siffrorna på vågen.
Jag väger mig i stort sett aldrig, det slutade jag med för några år sedan. Det kanske händer ca var 5:e månad eller liknande. Jag började aldrig träna poledancing eller chairdancing för att gå ned i vikt, utan för att jag tyckte det var så kul att jag ville fortsätta, samt att jag vet att min kropp mår bättre på lång sikt av träning. Människor pratar så om vikt och att man kommer få drömkroppen när man tränar. Men jag anser att vetskapen om att man har kul och att man gör något bra för sin kropp ger en bättre självkänsla, inte siffrorna på vågen. Sen absolut att man blir nöjd med resultatet, men jag tror det bästa är att träna för att må bra, inte för att bli snygg.

Jag har även fått bättre självförtroende av att träna då jag märker att jag faktiskt klarar det. Jag blir jättenöjd när jag märker att jag klarar en övning och jag märker att jag faktiskt kan jag också. Så det är mycket positivt som kommer med att träna, om man gör det på rätt sätt.

#1 - MALIN

håller med dig där, jag har också fått bättre självförtroende av att träna. bara känslan av att man ökar i vikt eller orkar mer och utvecklas, är ju underbart! sen mår man ju bäst efter ett pass ;) svar: tack så jättemycket :)

#2 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Bra inlägg! Så fin du är!
Jag håller med dig, fast jag tränar för två saker; få fastare kropp och träna huvudet. Alltså, jag måste träna för att enligt läkaren så ska det vara bra på lång sikt mot huvudvärken, om jag blir starkare och har bättre kondition. Antar att det är sant. Men jag skulle t.ex. aldrig gå ut och springa, för det är så jävla tråkigt och jobbigt. Precis som du, vill jag träna saker som är kul att träna. Jag älskar att träna på gym, det är den bästa träningsformen jag vet. :)

#3 - Johanna - A dream as a model ♥

Bra inlägg :D

#4 - Johanna

Riktigt bra tänk, inspirerande! Kram

#5 - Linda

Precis! Helt rätt. Det är inte vågen som bestämmer om man mår bra eller inte. Man ska träna för att är kul och gör gott.. Kramar //Linda

#6 - Denise

Bra inställning! Träning ska vara kul och inte för att gå ner i vikt (om man inte behöver det då..) :)