You're a hater, just let it go
Jag är ingen människa som ger upp. 
Jag vet att jag är så mycket starkare än så och jag vill inspirera er till att orka fortsätta. 

Som många av er vet var jag väldigt mobbad under högstadiet, det började när jag var 14. Nu började dessa människor igår igen. De länkade ett videoklipp på mig som är gjort för 3-4 år sedan och började skriva om mig på varandras facebook. Jag hade tjejen som gjorde det som vän på facebook så vet inte varför hon inte kunde säga det rakt ut till mig istället. Det har alltså gått 9 år sedan allting startade och de håller fortfarande på med jämna mellanrum. Men vet ni? Jag ger inte upp. Jag tänker inte sluta vara jag, jag tänker inte sluta med det jag gillar att göra för att några människor ogillar det.
Jag tänker fortsätta stå på mig exakt som vanligt och köra mitt race. För helt ärligt, jag känner mig verkligen som en vinnare när jag ser att de fortfarande 9 år senare klagar på exakt samma saker om mig som de gjorde på den tiden. 

Jag är stolt över mig själv, över det jag har gjort i mitt liv och att jag fortfarande står på mig. Jag är stolt över att jag faktiskt har blivit väluppfostrad och har så pass mycket sunt förnuft att jag inte behöver behandla andra på det viset de har behandlat mig. Och jag vill att ni bloggläsare ska veta att jag är också utsatt för mobbning och kränkningar, även än idag.
Men jag ger inte upp. Det ska inte ni heller göra. En dag drabbar det dem själva och vi som är utsatta kommer ut starkare i slutänden och står där som vinnare.

Låt dem inte vinna över dig. Du är så mycket bättre än så, likaså jag. Därför kommer jag aldrig, aldrig, aldrig låta dem vinna över mig. Jag behöver inte dem i mitt liv, jag behöver inte vara omtyckt av dem. Jag kör mitt eget race och är mig själv, för jag vet att jag äger exakt som jag är! Hiiii haters, kiss kiss I'll see you later!

 
 
Blåmärken efter dansen. :P
#1 - Liza

Hoppas du tar bort dem från facebook, så kan dem sitta och skriva en massa om tycker att det förgyller deras liv. Men du slipper se det :-)

Svar: Det gjorde jag. :)
Evah Åberg

#2 - Michelle

Wow, vilka blåmärken!!

#3 - miranda

super bra skrivet, fy för mobbning!

#4 - Amanda

Herregud så omoget,vuxna människor!!!
Men stå på dig!

#5 - milina.blogg.se

Jag blir så jävla arg och äcklad. Jag antar att dom är i din ålder? Liksom vuxna människor, man vet inte om man ska skratta eller gråta. Patetiskt. Bra att du inte ger upp och står på dig! Såna människor ska inte vinna.
- Tack! Du skriver själv väldigt bra inlägg :)

#6 - MALIN

ge upp ska man aldrig göra! svar: den är läcker! :)

#7 - Lollee

Sån fin du är!

#8 - miranda

Svar: tack så mycket :)

#9 - milina.blogg.se

- Så himla pinsamt..

#10 - Denise

Fyfan! Verkligen tufft av dig att fortfarande vara stark, att kunna vara dig själv. För det ÄR jobbigt! Men tycker att du känner dig som en vinnare med all rätt, 9 år sedan de började hålla på så står dom fortfarande kvar och stampar på samma ställe istället för att ta tag i och leva SINA egna liv!
Skickar massa styrkekramar till dig så du orkar fortsätta stå upp för dig själv ♥

#11 - Sanna Preifelt

Fy fasiken vad du är grym! Och de människor som beter sig så... jag fattar inte, det är helt jävla sjukt. Men keep it up, för du är verkligen en förebild!

#12 - Michelle

God morgon och hoppas att du har en toppentisdag! :)

#13 - Emma Broberg

bra skrivet!! stå på dig!! hoppas din dag blir toppen, kram. <3

#14 - Bradon Lee

Ödsla inte energi på mobbare, dem får näring av uppmärksamhet, dem är som ett gäng små,stirriga hundar som skäller bakom ryggen på en, något slags skadedjur,.ring Anticimex istället som kan göra sig av med ohyran. Ha det bra Evah,..och ni mobbare, om ni läser här, skit ner er.

#15 - VERONICA - modeblogg

Gud så bra skrivet, cred till dig! :) Kramar

#16 - anonym

Jag tycker du gått ner i vikt på sistone. Kanske det som gör folk avundsjuka och att du har hittat någon passion som pole dancingen=) Stå på dig du är vacker!!! Jag har följt dig länge och du har stöttat mig mycket så det minsta jag kan göra är att försöka stötta lite tillbaka.

Svar: Jag har gått ner 2 kg i vikt men de började ju mobba mig när jag var pinnsmal och hade min ätstörning och har ju fortsatt även när jag var som jag var innan och även nu, de har hållit på i 9 år så min vikt har nog inget med det att göra. Men tack så mycket för din fina kommentar. :) <3
Evah Åberg

#17 - V I L M A L A ♔

Blir alltidså berörd när folk skriver sånt här, vet inte riktigt :(( men det är bra man ska aldrig ge upp!!

#18 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är så starkt av dig att inte ge upp!

#19 - Ann

Jättebra inlägg, fortsätt stå på dig. Du är så mycket bättre och du kommer klara dig fint! Ge aldrig upp

#20 - G I N A ~

haha snygga blåmärken ^^ fin är du i alla fall :D

#21 - Sofie

Bra inlägg!

#22 - Kenny

Har själv varit mobbad stora delar av barndomen men fortsatte gå min väg och ignorerade skiten ur dom som höll på <(^-^)>

#23 - michelle

hej.du är så fin!

Svar: Tack så mycket! :)
Evah Åberg

#24 - Robin

Inte för att jag förstår hur någon ens orkar lägga tid på något som hände för 9år sedan. Alltså, att de som mobbade dig då, nu tar upp tråden på nytt.

Det tyder bara på avundsjuka imo. Inte för att det spelar någon roll egentligen. Men vad tusan klagar de på?

Att du ser bättre ut än de eller? Själv var jag mobbad i 6år pga att jag var fet. Men de flesta som tjafsade med mig då. Är antingen döda, sitter inne eller lever i misär idag (droger, sprit + socialen).

Så nog tusan har karman sin gång. Starkt jobbat utav dig hur som helst =)

#25 - Twiggy Lundberg

Åh vilket bra inlägg. Tog verkligen till mig av det då jag haft stora problem kring mobbing själv och i staden jag bor nu virvlar bara skitsnacket och jag umgås aldrig med någon annan än min pojkvän sen tre år tillbaks. Tack för ett bra inlägg ♥

OBS hittade precis din blogg och följer direkt! :)

#26 - Ellinora

Att folk ens kan fundera på att hålla på och mobba andra är helt sjukt! Förstår inte hur man tänker faktiskt, varför vilja trycka er och få andra att må dåligt.. Jag har själv aldrig blivit utsatt på det sättet i verkliga livet förutom av min då bästa vän som fortfarande inte förstår vad hon gjorde för fel.
På internet har jag däremot fått rätt mycket, även en del som innehöll meningar så som "Just please go and kill yourself".

Så personer som dig är verkligen inspirerande! Fortsätt som du gör och ge inte upp för DU ÄR STARK

#27 - Tommy

nej till mobbing

#28 - michelleslifeinsweden.blogg.se

how are you all.i am new here in this blogg

#29 - Michelle

Fint bild, du är sexy! Tje!