Dagens skrattHahah kan titta på detta klipp om och om igen. <3
Rabattkod Gömda juveler fashion

Som ni vet handlar jag en hel del hos Gömda juveler. Därför har jag nu fått ett erbjudande om att dela ut en rabattkod till er. :) Jag älskar deras kläder och jag är långt ifrån ensam att göra det. För att komma till Gömda juveler fashions hemsida, klicka hääär.
Du blir vad du förutsätter dig att bli
Visst händer dig att du tänker att du är värdelös och inte kommer klara det du vill?
Det händer oss alla någon gång i livet. Säg att du vill lyckas med matteprovet och hela tiden tänker: "Det kommer gå åt helvete. Jag kan ingenting av detta...." då är risken också stor att det blir så. Jag har själv varit där och kan fortfarande vara där titt som tätt. Men när vi trycker ned oss själva så är vi så inställda på att misslyckas att vi kanske inte presterar vårat bästa. Det kan jag känna med min träning också. För att klara att hoppa upp på stången så måste jag tro på mig själv, att jag klarar det och att jag faktiskt vågar. Min rädsla för att misslyckas eller för att ramla illa kan förstöra för mig, så det gäller att peppa sig själv för att våga genomföra det. Det mesta sitter inte i armar eller mage, det sitter i hjärnan.

Men man får heller inte ha för stora krav med en gång. Jag kan inte förvänta mig att kunna hoppa upp på stången gällande poleträningen och bara kunna prestera på elitnivå. Jag får helt enkelt sätta små delmål som jag uppdaterar med tiden. Det kanske inte är så bra att gå in med inställningen att få MVG på matteprovet om man har väldigt svårt med matte, så det gäller att hitta balansen mellan att tro på sig själv och ha mål, men samtidigt inte för stora krav att få MVG med en gång.