Alla fina ord <3






 
 
Har fått så enormt mycket fina mejl och kommentarer det senaste, ni är verkligen fantastiska. :) Har fått mejl där det står att folk gråtit när de läst att jag tänkte sluta blogga, att min blogg och jag betytt så mycket för dessa personer för att jag funnits där som en vän, de har känt igen sig i mina texter och fått känna att fler har det som dem. Ni betyder otroligt mycket för mig med och jag är jätteglad att min blogg faktiskt betytt så mycket för er, det visste jag inte. Skulle kunna sitta och samla ihop ett jättestort kollage på alla fina ord jag fått, men det skulle ta för lång tid så här kommer några i alla fall. Tack till er alla, ni är fantastiska. :)
#1 - Sassa

Awh va fint att du la in kommentarerna. Det värmer nog väldigt mycket att få höra att du uppskattar dem. Jag säger återigen you go girrrl... :)
Själv skrev jag ett examensarbete om mobbning, samt har en utställning upphängd inne på Uno - Ungdomens hus i Karlstad om du är intresserad av att se den. Tror den ska hänga kvar fortfarande, (Open your eyes heter den)
Känns som vi har träffats i Kd, eller grums. Såg att vi har en del gemensamma vänner på Fb.
Ha det bäst kramar Sassa