Du blir vad du förutsätter dig att bli
Visst händer dig att du tänker att du är värdelös och inte kommer klara det du vill?
Det händer oss alla någon gång i livet. Säg att du vill lyckas med matteprovet och hela tiden tänker: "Det kommer gå åt helvete. Jag kan ingenting av detta...." då är risken också stor att det blir så. Jag har själv varit där och kan fortfarande vara där titt som tätt. Men när vi trycker ned oss själva så är vi så inställda på att misslyckas att vi kanske inte presterar vårat bästa. Det kan jag känna med min träning också. För att klara att hoppa upp på stången så måste jag tro på mig själv, att jag klarar det och att jag faktiskt vågar. Min rädsla för att misslyckas eller för att ramla illa kan förstöra för mig, så det gäller att peppa sig själv för att våga genomföra det. Det mesta sitter inte i armar eller mage, det sitter i hjärnan.

Men man får heller inte ha för stora krav med en gång. Jag kan inte förvänta mig att kunna hoppa upp på stången gällande poleträningen och bara kunna prestera på elitnivå. Jag får helt enkelt sätta små delmål som jag uppdaterar med tiden. Det kanske inte är så bra att gå in med inställningen att få MVG på matteprovet om man har väldigt svårt med matte, så det gäller att hitta balansen mellan att tro på sig själv och ha mål, men samtidigt inte för stora krav att få MVG med en gång.

 
#1 - VERONICA

Jättefin bild! :) Kram

#2 - Ebba ♥

Fin!

Sv: Jag med hihi, kram ♥

#3 - ANGELICA - FITNESS

Jag har sjukt höga krav på mig själv, blir riktigt arg på mig själv när jag får tillbaka prov där jag får G på.. Och jag går ändå på universitetet där kraven för Godkänt är sjukt höga.. Så blir alltid skitsur på mig själv när jag får se betyget, och sen försöker jag intala mig själv att jag är bra!

#4 - Anonym

du e såå snygg:) älskar din rosa blogg

#5 - ida

Så sant som det är sagt!

#6 - lara&lucy ^^

fin du är! :)