Lyckan sitter inte på utsidan
"Du som är så snygg ska ju inte må dåligt."
"Du som är så snygg borde inte ha problem att få partner."
"Du som är så snygg borde ju vara lycklig."

"Om jag bara får de där brösten så blir jag lycklig."
"Om jag bara får magrutor så blir mitt liv bra."

Dessa är några meningar jag hört och sett en del i mitt liv. Jag fick faktiskt senast idag höra att jag borde inte lida av ångest, eftersom jag är snygg. Hur kommer det sig att så mångra tror att det är utsidan som avgör ens lycka och att bara för att man anses som snygg så ska hela livet leka och vara perfekt? Lyckan sitter inte på utsidan, man behöver inte vara lyckligare för att man anses som snygg. Man kan fortfarande ha exakt samma problem som alla andra. Kanske dålig ekonomi, kärleksproblem, svårt att få vänner, en dålig hälsa och så vidare. Oftast kommer inte lyckan av att skaffa större bröst eller magrutor heller, för lyckan sitter på insidan. Absolut kan man må bättre av att få magrutor, men lyckan grundar sig inte i bröst eller en mage. Lyckan finner man när man får ordning på sin insida, oavsett hur man än ser ut.

Den snygga personen kanske inte alltid är den lyckliga, personen kan vara hemskt olycklig, medan den personen som anses som "mindre snygg" kan vara jättelycklig och må jättebra, så döm inte efter utseende och tro inte att ett fint yttre löser alla problem i världen.

#1 - anonym

Men seriöst jag skulle vilja ha likadana bröst som du! Det hade varit lyckan för mig spec. då många män gillar stora bröst. Moget av mig trots mina 27 år. Jag gillar att mina är större nu när jag är överviktig men skulle vilja vara smalare o ändå ha bröst. Det har ju du.

Svar: Jag tycker du ska vara nöjd med det du har för jag är säker på att dina är jättefina som de är. Jag vet att det kan vara svårt att tänka så, men försök. <3
Evah Åberg

#2 - linnea

sant! trist att personer tror att de snygga och "perfekta" inte har några problem. är ju lika för alla personer oavsett hur dom ser ut.

#3 - Linda

fin som vanligt!:D

#4 - Moa

ååh du har så himla rätt!
Mer borde förstå att utsidan är verkligen inte allt, och fler borde såå läsa det du skriver för du skriver så himla bra! :)

#5 - Olivia Magnusson

Herregud vilket sant inlägg, du tar orden ur min mun. Jag känner igen mig sååå mycket i det, klassas alltid som den super glada runt mina vänner men varför måste de betyda att jag alltid är glad och inte KAN må dåligt? Grymt inlägg tjejen, keep going!!
kram♥

#6 - milina.blogg.se

så himla sjukt när folk kommer med såna kommentarer! jag får ofta höra "hur kommer det sig att du är singel, du ser ju bra ut?" vad har mitt utseende med saken att göra??

#7 - The Revolt

Ditt inlägg var sant ... som alltid! Stor tumme upp! Och skönt att due tbx i bloggvärlden mer nu ^^

#8 - Josefine Johansson

Så bra skrivet!! för kunde inte sagt d bättre!

#9 - Nelly

Så bra skrivet! Sorgligt att folk tror att man inte kan må dåligt för att man ser bra ut..! :/

#10 - Twiggy Lundberg

Mitt liv skulle garanterat bli enklare om jag gick ner i vikt, för mitt självförtroendes skull. Jag skulle rent allmänt må bättre, men att tro att jag föralltid skulle bli lycklig är overrated :/