5 tankesätt - Slå ifrån dig skitsnack
Där ute kan det finns gamar som bara är ute efter att trycka ned en. Tyvärr finns det ganska många av dessa människor. Men hur gör man för att inte ta åt sig av det de säger? Här är några tankesätt.

 De är avundsjuka. - Nej, jag vet att alla som klagar kanske inte är avundsjuka, men det kan hjälpa dig själv att tänka så om de som försöker trycka ned dig. Klagar de på ditt förhållande, tänk då att de är avundsjuka för att de själva inte har den kärleken du har med din partner.

 De har ett tråkigt liv och lägger därför energin på dig. - Du har förmodligen mycket roligare liv än de eftersom de väljer att lägga sin tid på att syna dina fel och brister. Hade de haft ett roligt liv själva så hade de kunnat lägga energin på det istället för att leta efter fel i ditt.

 Vad vinner du på att ta åt dig? - Just det, ingenting. Låt dem inte få det nöjet att de lyckas trycka ned dig till att inte våga göra det du vill. Du vinner inget på det och det är just det de vil ha. Du är bättre än så, så ta ett djupt andetag och gör ännu bättre ifrån dig!

 De mår förmodligen väldigt dåligt. - Det kan finnas något i deras liv som gör att de mår väldigt dåligt och tar därför ut det på någon annan istället för att jobba på det själv. Försök tänka att personen inte mår bra och det är anledningen till varför personen gör som den gör. Dock är det ingen ursäkt, men det kan vara en förklaring.

 Le mot de som vill se dig krossad, för det krossar dem att se dig le!


 
#1 - Anonym

Så bra inlägg! Som alltid! :)

#2 - Life of Johanna

Bra inlägg :)

#3 - Nathalie Tegelstam

Såå bra inlägg, verkligen så sant! kramkram

#4 - Nelly

Vilket bra inlägg! :)

#5 - Aina

Wowowowow your legs!! <3

Svar: Hehe tack så mycket. :)
Evah Åberg

#6 - SARA EMILIA'S mode & fotografi

Vilket jättebra inlägg! Love it :D

#7 - Håkan

ooooh du är en sådan underbart vacker tjej =) Man blir hela tiden så glad att se de fina bilderna på dig =)

Du är så snygg helt enkelt =)

Svar: Tack så mycket. :)
Evah Åberg