Dagens facebooksstatus


Jag funderar på att lägga in dagens facebooksstatus här på bloggen, kanske inte varje dag men någon gång då och då när jag känner att jag har något jag vill dela med mig av. :) 
Må bra punkter
Saker att tänka på när livet känns jobbigt:

 Jag har tak över huvudet.

 Jag har mat på bordet.

 Jag lever i ett rätt bra land.

 Jag har en bra familj som bryr sig.

 Jag har bra vänner som stöttar.

 Jag har körkort och bil.

 Jag har min dans som får mig att må bra.

 Jag har fina bloggläsare.

 Jag har en anställning och får pengar.

 Jag har en fungerande kropp som kan hjälpa mig genom livet.


Detta är exempel på mina punkter som jag försöker tänka på när jag mår dåligt. Ibland kan man känna att man inte har någonting, du kanske också har känt så? Att livet bara suger och man aldrig lyckas med något. Då är det viktigt att tänka till. Varför inte skriva ned denna listan och upprepa den när man mår dåligt och behöver peppas? Du kan också lägga till fler och fler punkter när du kommer på några. Vilka är dina punkter?

Du är viktigast i ditt liv
Något jag är väldigt glad för när det gäller mig själv är att jag aldrig ger upp.
Jag kan gnälla, klaga, skrika och känna att nu räcker det. Men jag ger aldrig upp i alla fall. Den styrkan vill jag ge till andra också. Jag önskar att fler människor hade den styrkan, för jag vet att det är en styrka att inte ge upp.

Har du en dröm att resa till Kreta? Har du en dröm om att få 20 barn? Har du en dröm om att bli barnmorska? Har du en dröm att tillverka kalsonger för karlar med inbyggd blöja? Kämpa då för att uppfylla den. Ingen ska få komma och säga till dig vad som är rätt och fel för dig, vad som är dumt eller inte. Folk kanske tycker att din idé om kalsonger med inbyggd blöja är jättedumt, men vad gör det? Så tänker jag och det är därför jag fortfarande har kvar denna bloggen, det är därför jag fortfarande dansar och har kvar min stil. Det är därför jag fortfarande tror på kärlek. Jag vill inte att du som läser detta heller ska ge upp om dina drömmar för att andra försöker ta dem ifrån dig. För ingen har rätten att göra det. Ingen ska kunna göra det. Jag tänker fortsätta vara jag, fortsätta med mina drömmar och det jag tror på och jag hoppas att du tänker göra detsamma. Låt ingen trycka ned dig, låt ingen ta dina drömmar ifrån dig. Låt ingen få dig att tro att du inte är värd något, för helt ärligt det där är ren bullshit! Du är visst värd något och som Thomas Edison sa: "Jag har inte misslyckats. Jag har lyckats hitta 10 000 sätt som inte fungerar." Go go go!