Godmorgon
Godmorgon på er!
Jäklar vad jag har rensat på facebook nu haha. Funderar nästan på att skapa en ny facebook istället där jag bara lägger till vänner och familj istället för att rensa. Trött på att ha massor av människor (även om de aldrig sagt något konstigt eller otrevligt alls i sitt liv till mig) som jag inte vet vilka de är. Är det läsare till bloggen så finns det ju min fanpage så. :) Det ska jag tänka på ett tag i alla fall. Jag somnade vid halv 1 inatt typ och sovit som en stock. Blev inte så många timmar men jag känner mig ändå rätt pigg. Så jag ska svara av lite mejl till företag och se om jag orkar hålla mig vaken fram tills ikväll nu. :P

 
Fick blommor av min syster Anna i förrgår också. :)

Delar också med mig av dagens facebooksstatus. :)

#1 - JOHANNAOFSWEDEN ★

Fina blommor! :)

#2 - Ante

Hahahahaha fan vilket dampbarn du är, inte så smart men fan så rolig. Men vad jag fattar så är din genpool inte så mycket att hurra för så jag förstår André.

Svar: Tur att jag kan roa dig. Men lilla ante. Nu kan ju du vara modig att berätta vem du är, vilken ålder du har, vart du bor och varför du har så svårt att släppa taget om mig och mitt liv? Du ogillar mig ju förmodligen så varför har du så svårt att sluta kolla in? :-)
Evah Åberg

#3 - Ante

Lilla , lilla.... du :) Jag skulle aldrig komma på tanken att fläka ut mig som du gör. Mitt privatliv och integritet är oerhört viktigt för mig och jag har ingen som helst skyldighet att ens berätta vilket skosnöre jag har. Jag läser bloggar för att de antingen berör eller roar mig. Din tillhör det senare alternativet (och jag tar inget du säger på allvar, det är bara draaaaama och ett gott garv :) ). Jag tycker det är hysteriskt kul att följa dig och dina korkade val i livet. Det är som Big brother, man kollar för att det är bisarrt, inte för att man vill leva så själv.Och jag kommer att fortsätta läsa och ha roligt åt dig, för det är de du är till för :) (inte jag som sitter med ångest på kvällarna hahahaha)

Svar: Det är jättebra att det roar dig för jag har roligt åt dig också, då jag finner det väldigt roande att vissa människor kan vara så otroligt fega att kommentera sina negativa åsikter utan att ens vill visa vilka de är själva, enligt mig är det väldigt låg nivå. Men då delar vi ju åsikt i alla fall att vi finner varandra roande och bisarra. :)
Evah Åberg

#4 - Ann

fina rosor. :)
Haha älskar dina statusar och inlägg, du får alltid fram saker så bra. :D

#5 - Ante

Kanon! :))))Kan du inte lägga upp en bild på dina hängtuttar? Var ett tag sen haahahaha

Svar: Lägg ut en bild på dina så lägger jag ut en på mina, deal? :D
Evah Åberg

#6 - Ante

Du HAR verkligen mental retardation :) Det var ett skämt, jag är lika intresserad av en bild på dina tuttar som jag är av att se dina mongo syrror

Svar: "Du HAR verkligen mental retardation :) Det var ett skämt, jag är lika intresserad av en bild på dina tuttar som jag är av att se dina mongokommentarer." :)
Evah Åberg

#7 - Ante

Hahahaha ja förr i världen tvångssteriliserade man kvinnor som inte kunde föda friska barn och de mentalt handikappade gömde man. Jag tycker det är jättegulligt att de nu får prata lite också :)

Svar: Aw vad sött av dig. :)
Evah Åberg

#8 - Mary

Ni systrar verkar vara så gulliga mot varandra:)bra att du sätter gränser på Facebook, jag raderade mitt konto för några år sedan för jag orkade inte med att läsa om folk som kokade makaroner och vad deras husdjur åt till lunch, haha!jag ser att du har avundsjuka stalkers, härligt att inte våga skriva ut sitt namn och sedan påstå att man värnar om sin integritet, så patetiskt. Kram