I'm fucking done
 
#1 - Ida

SNARK. Det här är varför jag stängde av min FB för flera år sedan, fuck drama -.- bara enmassa drama heeeeeeeela tiden

Svar: Ja ibland har jag funderat på att stänga ned, men vill ändå inte göra det. Så nu har jag bestämt mig att istället rensa, rensa och rensa tills det bara är människor som jag kan lita på där. :)
Evah Åberg

#2 - milina.blogg.se

Go go go! :)

#3 - Bodypalace

Ett ord, Bra! :)

#4 - Louise

Ja släng ut alla energitjuvar du :)

#5 - Sofia

Heja dig!!

Svar: :)
Evah Åberg

#6 - Ante

Att få en kille att vilja ha en seriös relation kräver att han respekterar dej. Det spelar ingen roll hur många käcka citat du haglar omkring det är va du har att erbjuda som avgör. Faktum är att du är en gnällig jävel. Tjatar om att ingen snubbe stannar och ger dej allt. Nej varför skulle någon? Jag har inte någon gång hört dej säga vad du själv kan ge. Det räcker inte med att bara ge ett löfte om att du stannar, det måste finnas något killen fastnar för oxå. Och gnälliga människor är inte så attraktivt. Du kommer bara att få en för natten på d sättet...

Svar: Låt mig vara en gnällig jävel då. :)
Evah Åberg

#7 - Ann

bra tjejen! du lever ditt liv som du vill göra och det har ingen annan med att göra. Allra minst folk på internet som inte gör annat än att klaga. jag menar, folk som bryr sig om dig som känner dig irl skulle aldrig sitta och "ge dig konstruktiva tips" på internet. det är bara troll som försöker linda in sin skit för att trycka ner. en människa som känner dig och bryr sig om dig irl skulle ta det med dig öga mot öga och säga det så det märks tydligt när människor som trycker ner inte känner personen i fråga. Fortsätt som du gör. du äger!

#8 - Ante

Visst får du vara en gnällig jävel, jag förklarar bara varför ingen vill ha dig. Vad du gör av informationen skiter jag fullständigt i :)

Svar: Tack för din omtanke, det betyder oerhört mycket att det finns sådana människor. :-)
Evah Åberg

#9 - Ante

Ja det är skitbra att jag finns, du har ju inga andra vänner förutom på nätet, tror minsann jag är en mentor :)

Svar: Exakt så, så det är fantastiskt. :-)
Evah Åberg