IRL - en film om mobbning
 
Kollade på filmen IRL igår, en riktigt bra film faktiskt som alla borde se. Den visar vad många får gå igenom varje dag. Och att inte någon bryr sig förrän någon dör, då tas saker på allvar. Men hur mycket ska människor behöva plågas innan? Personen som själv blir mobbad och även personens nära. Detta är så fel. Tänk om det vore ditt eget barn, skulle inte du vilja att någon brydde sig då? - Jag tänkte väl det, så varför bryr inte du dig om andras barn? Detta är så viktigt, för det kan hända vem som helst. Det har hänt mig, mina syskon, mina föräldrar, kanske dig själv, kanske dina barn. Börja ta detta på allvar och bry er!

SF:s beskrivning om filmen: 

IRL (In real Life) är en film om ondska bland tonåringar i en värld av sociala medier.
Elias kommer inte undan sina plågoandar. De finns överallt, i skolan, på tunnelbanan och spyr sitt hat över honom på nätet. Han flyr in i The Secret World, ett onlinespel med tusentals spelare där Elias ikläder sig den oövervinnerlige krigaren S:]iles skepnad. I spelet möter han Sc4rlet, en skicklig och vacker tjejsoldat. Tillsammans erövrar de sin våldsamma digitala värld. Sc4rlet vill träffa Elias IRL (In Real Life). Tveksamt går han med på att ses men väl på mötesplatsen, där en alldeles vanlig flicka står, vågar han inte gå fram. Elias inser att han aldrig mer kommer att möta Sc4rlet och bestämmer sig för att ta sitt liv samma kväll. På väg mot undergången i en tom krängande tunnelbanevagn flyter världarna samman. I vagnens vita stroboskopiska ljus tänjs verklighetens gränser och Sc4rlet träder in i hans värld.

#1 - ellie

sv: Tack :)

#2 - Amanda

Åh måste se!

#3 - Denise

Låter som en riktigt intressant film! Den ska jag absolut ta och se snart :)

#4 - Jen

Älskar såna här filmer! Så sant men såå sorligt :(

#5 - Angelica

Hej det var länge sen.. Allt bra med dig? Har du några tips på goda men nyttiga mellanmål? Nått min topp när de gäller kg, fyyyy. Ska ta tag i träning o kost.

#6 - Johanna - A dream as a model ♥

Vill verkligen se den :D

#7 - Linda

den vill jag se

#8 - Sarah

Najs me filmtips :)