Life is not easy
Idag var jag till ungdomsmottagningen och pratade. Vi bokade en tid hos kuratorn där eftersom jag än så länge inte fått någon tid till kuratorn här på vårdcentralen. De verkar inte ens ta det på allvar, fast att läkaren lovade mig hjälp. Men barnmorskan på ungdomsmottagningen var jättebra och vi bokade en tid direkt hos kuratorn. Hon tog mig verkligen på allvar och när jag bröt ihop och grät så sa hon att det är så mycket som jag måste bearbeta, men att nu är vi på rätt väg igen och att jag snart kommer må bra igen. Hon berättade också att jag fortfarande har skador efter våldtäkten, både fysiskt och psykiskt, fast den skedde 2009. Det är fruktansvärt tungt fortfarande med allting egentligen, men jag hoppas att det snart blir en bättring nu när jag i alla fall har en tid hos kuratorn och så hoppas jag på att läkaren på vårdcentralen snart gör sitt jobb och skickar till den kuratorn jag egentligen ska gå hos, då jag bara får gå hos den på ungdomsmottagningen tills jag fyller 23, vilket är om 3 månader.

Jag tänker på vad jag vill göra med bloggen. Jag vet inte om jag vill kalla det en må bra blogg längre då jag skriver mycket om mina egna tankar och känslor för tillfället... Men just nu är det vad jag behöver göra. Jag forskar om mitt eget mående, jag läser om oro och hur man kan bli av med den. Jag försöker varje dag jobba med det så det blir inte så mycket tid över att blogga som vanligt och mycket av tipsen jag hittar är saker jag skrivit om i bloggen flera gånger innan. Men jag hittade faktiskt en bra grej som jag kan skriva om imorgon som fler kanske kan ha nytta av.

#1 - Anonym

Har du kik?

Svar: Har du ett namn?
Evah Åberg

#2 - anna

Evah<3 jag känner samma.. mår oxå dåligt, ångest och socialfobi. Jättejobbigt. Jag tycker det vore tråkigt om du slutade blogga :/ det behöver inte vara någon måbra blogg, ha den för att skriva av dig... <3
kram

Svar: Tråkigt att du känner samma sak. :( Hoppas det snart blir bättre. Jag har inte tänkt att sluta blogga, men jag funderar på att sluta kallad et för en må bra blogg då jag känner att det inte är det jag tillför längre. Kram <3
Evah Åberg

#3 - Twiggy Lundberg

Ta den tid du behöver. Jag följer dig oavsett vad du skriver om, för jag följer dig både för att bloggen i sig är intressant och även för att du verkar vara en ashärlig tjej!

Förbannat trist att läsa att en sån sak har hänt dig.. Men ta den tid du behöver och gör vad du känner för bloggen. ♥