Rätten att bestämma själv
Många gånger tror folk att de har rätt att säga exakt vad de vill, vart de vill och när de vill.
Detta har fått mig att verkligen tänka till. Förut var jag den personen som alltid svarade på allt, hur elak kommentaren än var. Alla kommentarer syndes på min blogg, oavsett vad det stod om mig. Men jag har insett att det inte är värt att lägga energi på att svara till dessa människor eller ens godkänna kommentarerna. Jag bestämmer själv över vad som ska få finnas på min blogg och inte. Jag ska inte behöva känna ett "ansvar" för att alla ska få häva ur sig sina åsikter hur som helst i min blogg, vare sig det gäller mig eller andra människor.

Så tycker jag att fler bloggare borde tänka faktiskt, att allting behöver inte finnas, man bestämmer själv vilka kommentarer som är okej och inte. I min blogg ska det inte förekomma något hat, kränkningar och så vidare och därför godkännner jag heller inte kommentarer som jag anser vara stötande på något vis mot mig eller andra, för jag har rätten att bestämma själv då det är min blogg. 

#1 - milina.blogg.se

Håller med! Har själv märkt att det blir ännu värre när man ger dom uppmärksamhet. Om man raderar kommentaren och låtsas som ingenting så slutar dom då dom inte tycker det är lika roligt

#2 - Anonym

Bli min? <3

Svar: Jag vet ju inte ens vem du är :-P
Evah Åberg

#3 - G I N A ~

Låter som en väldigt klokplan!

#4 - Alina Hallbäck

tack du! :) Ha en kanonbra dag! :)

#5 - MATILDA

fin bild!

#6 - Louise

Så sant så... Fast jag publicerar ändå hatkommentarer (inte för jag har fått några än) för det rör mig inte i ryggen. :)

#7 - Amanda

Du är så bra!

#8 - Sarah Persson

Tack du, hur är det med dig? :)

#9 - Pelle

Helt klart!

Det är som Grynet skulle säga...

Ta ingen skit! =)

Trevlig helg!

Du är fin också.

Svar: Tack så mycket och trevlig helg själv. :-) kram
Evah Åberg

#10 - Denise

Tycker precis som du! Och jag är så less på att höra försvar så som "vi har yttrandefrihet i Sverige..." och bla bla blaaa. Jag har faktiskt också börjat sortera bland mina kommentarer och publicerar ingenting som är några negativa påhopp, alla behöver inte tycka som jag men man kan uttrycka sin åsikt på ett bra sätt utan att det blir personligt angrepp lixom. :)

#11 - Sarah

Nae orka ha massa dryga kommentarer på sin blogg :)

#12 - VERONICA - modeblogg

Såå bra skrivit, och riktigt fin bild på dig :) Kram

#13 - Erica

Håller med dig! :)

#14 - Evelina

Människor som håller på och leker allan bakom en datorskärm är det mest synd om tycker jag. Klart dom inte ska ha nån uppmärksamhet, det är ju precis det dom vill ha :)