"Vad är det för fel på mig?"
Alla går vi ibland med tankar som: "Varför duger inte jag som jag är, vad är det för fel på mig?"
Det händer i olika perioder i livet, det händer både män och kvinnor. Det kan hända som barn, som tonåring, kanske om man får en 30-årskris eller när man är ännu äldre. Det behöver inte vara något speciellt som har hänt i ens liv, utan tankarna kan ibland komma bara sådär. Det kan gälla kärlek, vänner, familj, arbetsliv eller kanske något intresse man har. 

Jag går själv igenom detta ibland. Man ser saker som andra har och man glömmer ibland bort vad man själv har. Det är helt normalt och jag tror att vi behöver gå igenom dessa små kriser i livet. Det kan få en att börja prioritera annorlunda och tänka annorlunda. Man kan se tillbaka på saker och tänka: "Men hur tänkte jag här?" Och det är väl så det ska vara, för att kunna utvecklas och kunna hitta sig själv. 

Har du sådana här tankar just nu så ska du veta att du är helt normal och du duger exakt som du är!


#1 - Amanda

Du är så bra!

#2 - Sarah Persson

Vad fin du är! Visst är det det! :D fyller år på lördag så känns ju ännu bättre under denna ledighetsvecka1-

#3 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Jag tänker på det där väldigt ofta. Jag är en person som har svårt att se vad jag själv har. Jag har en familj, jag har underbara vänner, jag har mat, tak över huvudet, kläder att ha på mig. Men ändå är jag inte glad. Såna där saker bör man vara glad över. Men vi strävar alltid efter mer. Det jag undrar... om jag nu skulle bli miljonär och vinna typ 250 miljoner... Och kan köpa allt jag vill ha och resa hur mycket jag vill... Kommer det ändå vara något jag inte är glad över? Alltså, kommer det finnas något som jag inte kan göra för pengarna och som jag inte har nu? Har alltid undrat det... Vore ju inte fel att få de där miljonerna så jag kan testa på!

#4 - Linda

älskar ditt hår!

#5 - milina.blogg.se

Såna perioder är riktigt jobbiga :/

#6 - Anonym

Nej, "alla" går inte ibland med sånna tankar.

#7 - Ann

väldigt bra inlägg! alla mår ibland dåligt eller har någon gång mått dåligt i sitt liv och det är starkt av människor att våga erkänna det för det är inget fel och inget man behöver ljuga om.