Du är inte din sjukdom
När man mår dåligt vare sig det är psykiskt och fysiskt så måste man inse att det inte är fel på en som människa. Man är fortfarande lika mycket värd, man är fortfarande en människa som har all rätt i världen att må bra och leva livet.

Du är inte din sjukdom eller ditt tillstånd, du är en människa som har en sjukdom. Det är faktiskt en stor skillnad. Samma gäller även människor som mig som exempelvis lider av oro på grund av hemska händelser i livet. Jag är inte min oro, jag är en människa som har oro i kroppen. 

Du har fortfarande rätt att bli lika bra bemött som alla andra människor har. Du har fortfarande rätt att bli tagen på allvar och njuta av ett varmt bad exempelvis. Du har fortfarande rätt få kärlek av nära och kära. Du har fortfarande rätt att få hjälp av samhället och bli sedd som en individ. Du är en värdefull människa som förtjänar allt gott som kan hända dig. Be inte om ursäkt för att du finns, be inte om ursäkt för att du blev sjuk. Du är fortfarande en människa med tankar, känslor, vilja och behov, tänk på det!

#1 - Catrine

så sant o viktigt att komma ihåg :) hoppas du får en fin fredag :)!

#2 - ♡ Hanna Andersson ♡

Fin du är :D

#3 - Erika

Ännu en gång, så bra skrivet! och så sant :)

#4 - Ebba ♥

Jättefin bild på dig!

#5 - Agnes Eriksson

håller med dig, och så fin du är!
sv: åh tack! kram

#6 - natalia

Bra skrivet :D

#7 - Lydia Elstig

fin!

#8 - Moa

Bra skrivet! :)
Och fina tattoos! Ska med skaffa tassar, dock inte på brösten haha, tror det blir armarna eller något liknande :)