Mina följare är de bästa <3


Jag har verkligen de bästa följarna man kan ha. Fick detta meddelande igår från en person på facebook och blev så glad. Kul när människor följt en så himla länge. Sedan 2006 lixom, det är ju 8 år? :O Haha minns knappt hur jag var på den tiden. Men ni läsare och följare gör mig så himla glad. Det är så himla kul att logga in och se era fina ord och att ni läser och så vidare, det värmer otroligt ska ni veta. :) Så tack för alla fina ord ni ger mig, ni är fantastiska! Stor kram på er alla! 
#1 - anonym

Du ger ju själv så bra livsinspiration!

Svar: Tack, det värmer. :-)
Evah Åberg

#2 - natalia

Svar: Jag har kontaktat företaget som skickade paketet till mig och dem ska skicka över pengar till mig via PatPal så jag kan betala paketet för deras pengar vilket gör att jag får det gratis. Så nu hoppas jag det dunkar!
Kramar

#3 - linnea

gullig kommentar! :)

#4 - ZOOFIE

Haha gud vad gulligt :) Kommer också ihåg dig från bdb, men det är lite tråkigt för du var inte så snäll mot mig då :( men du är en bättre människa nu, helt klart! :) Nu är jag imponerad!

SV: Men åh, tack! :) pojkvännen råkade bränna sönder dem lite så jag måste köpa nya ^^

Svar: Du var inte så snäll mot mig heller på den tiden tyvärr. Minns att vi tjafsade en del och du klagade ofta på mina bilder, men man växer upp. :-)
Evah Åberg

#5 - linah

åå så kul:D o va länge!
sv; ja de är jobbigt, men jag valde rätt tillslut!

#6 - Micke

Har missat din blogg några dagar pgr av en resa.
Du tar alltid upp intressanta ämnen.
Ett inlägg som fick mig att hicka till var när du
visade nya kläder du köpt .
du var så snygg i den nya kjolen o blusen.
Gillar kort kort.

Svar: Tack så mycket. :)
Evah Åberg

#7 - V I L M A L A ♔

Aww sååå snäll! :D Du är värd det, kram ^^

#8 - Nathalie Tegelstam

Vad roligt :) Ha en bra dag! kramar

#9 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vad roligt med trogna följare:)

#10 - Bodypalace

Nej mina är bäst! Haha nej men visst är det så sjukt kul och underbart med hängivna läsare ^_^ Många dagar som blir roligare att stiga upp med så fin stöttning bakom sig ;)

#11 - Felicua

Verkligen fin kommentar<3

Ta chansen att vara med i tävligen om att vinna en film eller serie här: http://efji.se/2014/may/vinn-en-valfri-film-for-100-kr-med-mig-och-kaffehornan.html

#12 - The Revolt

Klart du får fina ord ^^ du har ju en blogg med ett fint budskap, så skulle bara vara konstigt om du inte fick positiv feedback ^^