Ett steg i rätt riktning
Jag känner att jag har utvecklats väldigt mycket det senaste året. Jag har blivit mer öppen om mitt mående och faktiskt insett vad dåligt jag har mått under flera års tid. Jag har slutat att skämmas för att jag har problem och behöver hjälp med dem. Jag har fått en stor insikt om hur jag själv fungerar och hur jag tänker, så jag har lärt mig enormt mycket om mig själv. Detta berömmer min kurator mig för ofta, att jag faktiskt är så medveten om mina egna tankar och känslor. Att jag vet att det är exempelvis dumt för mig att ha höga krav på mig själv, bara att jag inte vet hur jag ska komma ifrån det. 

Självklart känner jag ibland att jag står helt still och aldrig utvecklas med mitt mående. Men jag tror faktiskt att detta är första steget i rätt riktning, att jag faktiskt kan prata öppet om det och har erkänt det för mig själv. Jag vet vad jag ska jobba på, jag vet bara inte riktigt hur än.

#1 - Boel

Det är bra och starkt att du har kommit så långt :)

Sv: Tack :)

#2 - Kajsa-Stina

Det är så viktigt och bra att kunna inse att man mår dåligt och våga erkänna det för sig själv. Är annars lätt att trycka bort känslorna och låtsas som att allt är bra men i längden mår man bara sämre utav det. Bättre att uppmärksamma sina jobbiga stunder och försöka ta tag i dem och gör något bra utav det hela! Och helt rätt och starkt av dig att våga dela med dig av dina känslor och tankar här på bloggen då det finns många som känner precis som du. Däribland jag. Kramar♥

#3 - Jessica Högberg

Tänk om vi kunde få alla att sluta skämmas... Grattis till dej som är på rätt väg!

#4 - Madeliene

DU är B R A. <3

SV: Ja dom är riktigt fina! :)

Svar: <3 <3
Evah Åberg

#5 - Maja

Bra jobbat!

#6 - Pauline

så bra!

#7 - Danne

Du är grym! En sak jag undrar är hur du mår och trivs som singel. Du har ju ihop med André länge menar jag!

Svar: Tack! :) Jo det funkar bra, nu fokuserar jag på dansen, bloggen och mitt mående. :)
Evah Åberg

#8 - ♀ THE REVOLT ♀

Det där inte bara ett steg, utan ett av de viktigaste stegen. Att acceptera att man mår som man mår är väldigt viktigt om man vill se framsteg. Man kan inte skämmas och gömma sig själv för att förändra. Man måste ju se och förstår det man har för att sedan kunna gå därifrån och ändra.

Tror mkt av din öppenhet kommer från din blogg faktiskt. Din blogg hjälper dig så fortsätt med den! För jag kan själv känna att då man skriver om mående på bloggen så ser man vinklar av problemet som man tidigare inte sett :o

#9 - sandraemrosen.blogg.se

Du har rätt i det du skriver vännen. Man ska aldrig må dåligt för att man mår dåligt. Bättre att ta det till sig än att förneka det. Blir bara sämre då. Tro mig, jag vet..