Kuratormöte #6
Idag pratade vi mycket det som hände på dansen i söndags.
Min kurator sa till mig att det är min danstränare som har problem och det berror inte på mig. Det är lätt att man tar sådant personligt och det är just det jag har gjort eftersom jag har mött en del lärare i mitt liv som har behandlat mig illa. Jag frågade även min kurator om hennes syn på mig, hur hon såg mig utifrån första gången hon träffade mig. Hon svarade att hon tycker verkligen inte att jag är divig eller något, utan hon fick direkt uppfattningen om att jag är en fantastisk tjej som verkligen vill lära mig saker både när det gäller dansen och mitt mående. Så det ville hon att jag skulle ha med mig varje dag, att när människor är otrevliga och försöker trycka ned mig så beror det på problem hos dem själva.

Vi pratade också om hur vi ska gå vidare och från och med nästa gång ska vi prata om saker som hänt tidigare, som ligger djupt rotade som kan orsaka min ångest än idag. Var ett bra möte faktiskt.

#1 - mot plus

fin du är!

#2 - Alicia - Alicia And Stuff

Vad skönt att det gick bra på mötet, måste kännas jätte bra!

Sv. Det gör de verkligen!

#3 - Isabella Huynh

Jag tycker din blogg består av himla bra inlägg! Fortsätt med de :)

Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir. :)
Evah Åberg

#4 - Henrietta Nylund

Så skönt att mötet var bra!

#5 - KassandraPalma

sv: ja, det tror jag med!

du verkar inte vara divig alls

#6 - Amanda

det är alltid bra att prata med ngn!

#7 - Meia Lindholm

vad härligt med ett grymt möte!

#8 - Jennisbeauty

Skönt att mötet blev lyckat!

#9 - Emmy

Vad skönt att mötet var bra!

sv;
Tack snälla för omtanken, det gick helt okej igår kväll! :)

#10 - Jasmine

Jag håller tummarna för att samtalen hjälper dig att må bättre och att du finner verktygen för att kunna ta dig vidare på egen hand.

Svar: Tack för ditt beröm, det betyder mycket. <3

Kram

#11 - JOHANNAOFSWEDEN ★

Fin du är!

#12 - Kajsa-Stina

Du är så fin♥ Och jag tar också lätt åt mig av vad andra gör och hur dem beter sig. Tar ofta åt mig om att det är jag som är "fel" och gör fel liksom. Jag måste försöka lära mig att allt inte handlar om just mig och att det är jag som är "problemet" hur människor beter sig mot varandra kan vara att den personen i fråga hade en dålig dag tex? Jag måste försöka att inte ta allt så personligt men det är svårt. Men jag vill bara säga att jag tycker du är grymt stark och modig som vågar prata om hur du känner. Jag tycker själv jag är rätt duktig på det också. Att inte bara visa en sida av mig själv som är odödlig utan att man faktiskt kan ha dåliga dagar ibland och att det inte är något fel med det.
Bamsekram till dig♥

Svar: Åh tack så jättemycket för dina fina ord, de värmer verkligen. <3
Evah Åberg