Lycka är till för alla
Jag såg på en dokumentär om människor som knarkar, hur de fick sova på gatan då de inte hade någonstans att ta vägen. De männniskorna i denna dokumentären hade väldigt dåliga hemförhållanden och det var förmodligen en stor del i varför de hamnade i detta. Jag blir så otroligt ledsen över att människor kan hamna så snett, hur dåligt de faktiskt mår. 

Men det får mig också att verkligen uppskatta det jag har. Jag har två underbara föräldar som verkligen gjort allt för att jag ska må bra och för att jag ska vara trygg. De har gett mig tak över huvudet, mat på bordet och villkorslös kärlek hela mitt liv. De kämpar med mig genom min ångest dag som natt. Jag önskar att alla kunde ha det så, med föräldrar som älskar dem och stöttar dem. Självklart har vi också haft problem genom åren och självklart har vi bråkat, men vi älskar varandra genom vatten och eld.

Jag har haft en del självskadebeteenden i mitt liv, men jag har aldrig tagit till alkohol eller andra droger. Jag har aldrig ens varit full och det är jag så himla glad för. Jag är så glad för att jag lyckats hålla mig ifrån detta fast att jag lider av ångest och det är tack vare mina föräldrar som jag lyckats hålla mig ifrån det och ta mig upp varje gång jag fallit. Jag älskar er verkligen och är evigt tacksam till er!

Detta inlägg är inte till för att få någon att må dåligt på grund av att ni inte har föräldrar som bryr sig eller som tar till droger. Jag vill att ni ska veta att det finns hjälp att få. Det finns människor där ute som bryr sig och kan hjälpa er att ta er ur detta, för ni förtjänar att må bra! Detta gäller alla som lider av något typ av självskadebeteende, det lönar sig inte. Och ni som faktiskt har en familj som bryr sig, uppskatta det ni har. Ta vara på det ni har och visa er kärlek. ♥

#1 - Gina

Fint inlägg! :)

#2 - MATILDA

Usch hemskt att se sån dokumentär! Men som du säger så får det en att uppskatta allt man har och glömma det man inte har :) kram!

#3 - Catta Stroph

Fint skrivet! ❤️

#4 - anonym

Jag älskar mina föräldrar. Och mina tio syskon.

Svar: Det förstår jag. :)
Evah Åberg

#5 - milina.blogg.se

jättefint inlägg! :)

#6 - tinabanck.blogg.se

Jag skulle inte klara av att se den dokumentären .. Jag har en väldigt nära som håller på till och från med sånt skit. :/ Det är så himla jobbigt för han har verkligen haft bästa uppväxten och allt därtill. Ändå hamnade han snett. :(

#7 - maria at inredningsvis

HÄRLIG familjebild och skön press :) jag älskar mysiga bloggar så glad jag hittat din sida

Ny post ute..IKEA badrum värda att minnas :)

ha en kanonhelg

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir :)
Evah Åberg

#8 - Mathias

fint familje foto ^^:)

Svar: Tack så mycket :)
Evah Åberg