No hate


Idag den 4 november är det No hate dagen där vi ska sprida nätkärlek istället för näthat. 

Många människor drabbas av näthat varje dag. De vaknar upp och är rädda för att kolla sin mejl. De är rädda för att gå till skolan/jobbet på grund av elaka kommentarer som sprids på deras sociala medier. Ord som slås emot dem. Ord så som ful, äcklig, efterbliven, missbildad, bög, hora, listan kan göras lång på saker som människor får höra dagligen. 

Barn och ungdomar gråter sig till sömns på grund av elaka kommentarer som sprids. Föräldrar känner sig uppgivna och hjälplösa då de inte vet hur de ska hantera hatet som riktas mot deras barn. Lösningen är inte att alla som blir utsatta ska ta bort sina sociala medier eller att man ska stå ut för att det "är så det är". För det behöver inte vara så här, det ska inte vara så här. En dag kan det vara DU eller DINA barn, eller någon av DINA nära som råkar ut för detta.

Lägg därför upp en bild där du formar dina händer som ett hjärta på instagram och andra sociala medier och använd hashtagen #nohatese och bidra du också till att sprida nätkärlek och försöka stoppa detta, för detta är inte okej. Vi är alla värdefulla och bra exakt som vi är, du räcker till mer än väl. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi övervinna hatet i denna värld. Stay strong och fortsätt kämpa! ♥ ♥ ♥
#1 - Sandra

Åh visste inte ens att det var idag! Vad roligt! Själv har jag blivit mobbad så detta tänker jag sprida! kram :D

#2 - ♀ THE REVOLT ♀

Blir så glad att så många hänger med på manifestationen!:DD Good Good good! :DD

#3 - Nelly

En väldigt bra och nödvändig temadag! :)

#4 - KassandraPalma

viktigt att sprid kärlek via nätet! :)

#5 - Pauline

så fin dag! tycker det är så hemkst!

#6 - Sanna Preifelt

Himlans att jag missade detta :( hade gärna velat uppmärksamma det, jag fattar inte att folk sitter och hatar bakom skärmar, det är helt sjukt!

#7 - Linn

hemskt med näthat..folk kommer så lätt undan med de dom gjort mot andra.