Om inte jag, vem?
Jag har kollat på Emma Watsons tal om feminism och tänkte faktiskt ta inspiration ifrån det talet.

Jag älskar att informera andra människor om psykisk ohälsa, mobbning och andra samhällsproblem. Jag älskar att skriva och driva denna bloggen då jag vet att den gör skillnad. Det kanske inte är mycket, men jag kan i alla fall påverka några människor. Jag tänker som Emma säger i sitt tal. Om inte jag, vem? Vem ska då göra detta jag gör? Visst, det finns kanske jättemånga människor i världen som informerar om mobbning och psykisk ohälsa, men enbart jag kan informera om hur det har varit för mig. Enbart jag kan informera hur jag känner och tänker. Även om jag inte kan förändra världen så kanske jag kan hjälpa några enstaka människor på vägen, vilket gör mig otroligt glad.

Om inte nu, när? Om jag inte ska göra detta nu, när ska jag då göra det? När är det rätt tidpunkt för att börja försöka förändra och göra skillnad? Jag tror inte att det finns någon rätt tidpunkt för vi alla kan behöva information och stöttning när som helst. För mig är det rätt tidpunkt att hålla på med detta nu. Jag hoppas att jag kan inspirera och stärka andra människor, för detta hjälper mig själv på vägen i alla fall. ♥

#1 - blondinas

Nej fy varför då? Asså de är bara att skriva på fejjan om du vill snacka :( Bryr mig ju, det är en fin människa :) <3 Kram

#2 - Patricia

Det du gör är bra!

#3 - Patricia

Det du gör är bra!

Svar: Åh tack, vad glad jag blir!
Evah Åberg

#4 - ☆Z I N J A☆

emma watsons tal var så bra!

#5 - Meia Lindholm

Jag tror stenhårt, och stöttar de kändisar som vågar säga saker, och stå upp för sina åsikter och känslor. Jag älskar det, och det är verkligen ingen underdrift.

Nu tänker jag på fotbollskändisar som går ut som homo, Zara Larsson och hennes åsikter om feminismen och Nellie Berntsson om egen klädstil och vara sig själv. Keela och Moa (Epicfaiil) är också två kända exempel i Sverige.

Jag älskar hur folk gör sin egna grej, och vågar. Jag måste lägga till Molly Sanden också, herre!

#6 - Anonym

vilken fin bild!

#7 - Amanda♥

Alla kan nog göra lite i allafall! :D

#8 - Jesse

Du inspirerar och stärker mig något enormt.
Tack för att du finns fina du!

Svar: Åh tack så jättemycket för din fina kommentar! <3
Evah Åberg

#9 - KassandraPalma

så fin du är!

#10 - Miningalinn

Så fin bild!

Sv: tycker jag verkligen:)

#11 - Meia Lindholm

tack vare dig satte jag mig ner och skrev ett inlägg omkring det, som publiceras i veckan :D

#12 - Emmy

Du är inspirerande, på många olika sätt och vis :) Att du tar initiativ - bara att att öppna upp ämnet psykisk ohälsa!!

sv;
Vad härligt att du tyckte det :D

Svar: Åh tack så mycket, vad glad jag blir. :)
Evah Åberg

#13 - tess- mamma till Malin & Olivia

Oh, jag har inte sett hennes tal om feminism, men tycker det är så bra att det har blivit så stort på senare tid. Alla tänker så negativt på feminism & jag tror inte att folk förstår vad det är riktigt, vem är inte för jämställdhet liksom?

Sv: Tack!
Kram

#14 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Jättebra inlägg!

#15 - Pauline

hennes tal är så bra!

#16 - Longevity - en blogg om hälsa

Jag är ju lite på din linje, jag har psykisk ohälsa omkring mig dygnet runt. Jag jobbar heltid som arbetsledare där personer med PO får en chans att komma in i arbetslivet eller tillbaka efter utbrändhet till exempel. Jag jobbar dessutom ideellt med att sprida kunskap och har ett företag där jag föreläser om psykisk ohälsa. Jag VET att det gör skillnad så fortsätt dela med dig!! Det betyder mer än vad du tror antagligen för fler än du anar!

Svar: Tack så jättemycket för dina fina ord. :) Jättebra att du också kämpar för detta, blir så glad av att se att andra gör vad de kan för att hjälpa andra.
Evah Åberg

#17 - Gina

Bra inlägg! Tror också det inte finns någon speciellt bra tidpunkt utan bäst att sätta fart direkt.
Tycker det är fint att du tar dig tiden och vill berätta om vad du har gått igenom och vill stötta andra samtidigt. Jag verkligen älskar din blogg och har alltid tyckt om dig. Följde dig på bilddagboken innan ^^ du är min förebild faktiskt :)<3

Svar: Åh tack för dina fina ord, gud vad glad jag blir! :) <3
Evah Åberg

#18 - elinasoderholm.blogg.se

Vilken fin bild på dig! :)

#19 - ohdarlingimsosensitive.blogg.se

Suttit och läst din blogg en stund nu och....
Du förmedlar verkligen bra budskap ut till världen!!

Jag skriver om min vardag med borderline, om att vara bipolär och ha ocd. Kolla in om du vill. Jag börjar gärna följa dig om jag får?

Svar: Åh tack så jättemycket, vad glad jag blir! Klart du får följa mig. :)
Evah Åberg