Sammanfattning vecka 45
Eftersom jag inte hann publicera sammanfattningen igår söndag som det egentligen ska publiceras så lägger jag upp det idag istället. 

Vecka 45 har gått lite upp och ned faktiskt. Det är sämre än förra veckan, men ändå helt okej. Har känt mig rätt pigg och fått en del gjort, men särskilt lördag och söndag var jobbiga då min ångest var väldigt jobbig och jag kände mig väldigt ensam. Osäkerheten för att inte räcka till trängde sig på så natten till söndag sov jag inte alls mycket. 

Dansen igår gick jättebra faktiskt fast jag mådde dåligt. Det var skönt att komma iväg och få tänka på annat och göra något jag älskar. Så vecka 45 har varit helt okej, jag har varit relativt pigg med några inslag av ångest. Men det är klart en förbättring från många andra veckor!

Hur var din vecka?

 
#1 - Sanna Preifelt

Min vecka var bra :) Lite stressig men ändå bra! Hoppas att denna vecka blir bra också :)

#2 - Sara

Ja dans gör verkligen så att man mår bättre :)

#3 - Gina

Tur att du kände dig piggare och fick något gjort. Har sagt det innan och menar det. Behöver du någon att bolla tankarna med någon s

#4 - Gina

*så finns jag här för dig. Hoppas denna vecka blir bättre för dig! Kram<3

Svar: Tack snälla vad fin du är <3
Evah Åberg

#5 - Henrietta Nylund ♥

Min vecka har varit helt okej faktiskt trots 6 prov på 5 dagar! :)

#6 - Emmelie

Skönt att det var en helt okej vecka iaf. Tror det är bra som du säger att komma iväg och hitta på något man tycker är kul när det är som tyngst.

#7 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ångest är inte att leka med:( Men skönt att du trots allt har haft en ganska så bra vecka. Håller tummarna att denna blir ännu bättre.

#8 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Min vecka har i princip varit som alla andra veckor. Jag mår inte bra och inte dåligt, antar jag. Jag går på mina möten, åker hem. Alla dagar ser likadana ut i stort sett, så inget märkvärdigt.

#9 - Charlotta Hägg

Sv: Tack så mycket:) och skönt ändå, det blir ju pengar! Nu när jag inte har så mycket i skolan går jag bara och väntar på samtal från jobbet och hoppas på att få hoppa in där lite.. pengarna går ju alltid åt :) KRAM!

#10 - Charlotta Hägg

Sv: Tack så mycket:) och skönt ändå, det blir ju pengar! Nu när jag inte har så mycket i skolan går jag bara och väntar på samtal från jobbet och hoppas på att få hoppa in där lite.. pengarna går ju alltid åt :) KRAM!

#11 - Anna

Kan tänka mig att det är skönt att få komma ifrån det ibland, som t ex med dansen.

#12 - milina.blogg.se

Skönt att dansen gick bra iaf! :)

#13 - milina.blogg.se

Skönt att dansen gick bra iaf! :)

#14 - Emelie

Hoppas denna vecka kommer bli riktigt bra då! :) hoppas du har haft en bra måndag, kramis!