Sammanfattning vecka 47
Denna veckan har gått väldigt mycket upp och ned faktiskt. Varit en hel del oro och mycket tankar. Helgen var i alla fall väldigt bra. Sofie, min funktionshindrade syster var bortrest med sina assistenter så jag, mamma och pappa var först i Charlottenberg på fredagen och handlade, var en sväng till Norge också. På kvällen tittade vi på idol, såg film och åt lite gott. På lördagen mådde jag dock lite dåligt. Sov väldigt lite, vaknade tidigt och kände mig bara bläig... Dock blev det bättre när jag hade pratat med mamma och pappa eftersom de peppade mig och höjde mig igen.

Så vi åkte till Karlstad och shoppade lite till. Så helgen har i stort sett varit ångestfri, förutom idag. Fick för lite sömn inatt som var också och vaknade vid halv 7 helt svettig och hade panik så jag antar att jag hade drömt en mardröm. Jag bakade dock kärleksmums förut men kom inte iväg på dansen idag. Jag orkade inte och jag ville inte heller... Att jag inte har uppdaterat särskilt mycket har helt enkelt berott på att jag har haft annat för mig under helgen och inte riktigt orkat brytt mig om bloggen.

Hur har er vecka varit?

#1 - miningalinn

Låter som en bra vecka trots att den har varit lite upp och ner. Min vecka har varit bra!:)

#2 - milina.blogg.se

skönt att du fick några ångestfria dagar iallafall! bara 1 ångestfridag kan vara otroligt skönt

#3 - Linda

Låter bra :) Min vecka har varit bra...Inte toppen och inte botten,den gick snarare på en raklinje,vilket inte är fy skam :) Hoppas denna veckan blir bättre :) kram!

Svar: Vad skönt att den var stabil i alla fall. :) kram
Evah Åberg

#4 - Anonym

fin bild :)

sv: ja verkligen men slutade halv 11 :)

#5 - Boel

Låter som en bra vecka förutom dåligt med sömn :)
Min vecka har varit bra, fullt upp bara haha ^^

Sv: Jag med :D

#6 - FrökenTV, bloggen om tv och film

måste bara säga att jag gillar tasstatueringen.. Har en kompis som har en liknande fast på ett annat ställe :)