Små steg framåt


Den värkiga verkligheten

Så himla bra bild tycker jag. Jag har ju alltid haft höga krav på mig själv och det började redan i småskolan. Jag har också märkt att mina lärare har haft extremt höga krav på mig. I och med alla höga krav så har det gått sämre för mig på vissa saker för jag har varit rädd för att göra fel och misslyckas. Jag har blivit bättre på detta och har lyckats sänka mina krav på mig själv en hel del faktiskt. Jag försöker tänka så som det står på bilden, att jag gör så gott jag kan i min takt, även om det tar längre tid. Men vem besätmmer egentligen när jag ska genomföra saker och hur jag ska genomföra dem?

Jag gör dem ju i alla fall även om det kanske tar längre tid än vad det gör för vissa andra. Jag önskar bara att fler människor kunde tänka så här både om sig själva och om andra. Pressen och kraven kan göra så man misslyckas och att det tar ännu längre tid istället. Det kanske tar tid, men vi är i alla fall före de som inte ens försöker, tänk på det!
#1 - ☆Z I N J A☆

Jag har också väldigt höga krav på mig själv:)

#2 - Sara

Otroligt bra text, det är så man ska tänka :)

#3 - linnea

mycket bra text! :) det får ta den tid det tar!

#4 - ♀ THE REVOLT ♀

Sj tycker jag att lärare och så har haft för låga krav :o Alltså ur min erfarenhet, jag själv utvecklas då jag har någon som förväntar sig att jag ska göra bra ifrån mig. Så på vissa ämnen har jag haft det lättare än andra :o

men kan ändå förstår var du menar med bilden iaf, och det stämmer. För mkt press gör ingen nytta, bara tvärtom.

#5 - Henrietta Nylund

Håller med, superbra bild!

#6 - Julia

Smart text! Håller verkligen med :)

#7 - Sofie♥

Så bra bild, kan inte mer än bara hålla med!