Våga kliva fram
Vi alla är bra på något, vi alla har en talang för något. 
Våga kliva fram och visa vad just du är bra på. Vissa är bra på att rita, andra är bra på att dansa. En del är bra på att spela fotboll, andra är bra på att redigera videos. Vissa är bra på att skriva, andra på att inreda. Det finns så enormt mycket att vara bra på så det gäller bara att hitta just sin talang och våga visa den för sig själv och andra.

Man ska inte skämmas varken för det man är bra på eller det man är mindre bra på. Jag tror också att det mesta går att lära sig med mycket arbete och mycket tålamod. Det är faktiskt väldigt viktigt att våga kliva fram och se vad man är bra på, för det blir en stor egoboost att faktiskt se det. Att få beröm och bekräftelse för sin talang, men framförallt att berömma och bekräfta sig själv. 

Vad är just DU bra på? Skriv gärna en kommentar och framhäv dina talanger, var stolt över dem och dig själv! ♥

#1 - Fanny

Inspirerande inlägg! :D Jag tror jag är ganska bra på att rita, men när man jämnför sig med andra så känner man sig inte superbra. Vilket ofta är problemet. Man(jag) tänker ju oftast att det finns någon som är bättre än en själv. x)

#2 - ♀ THE REVOLT ♀

Håller med dig i ditt inlägg!^^ och jag betoning på berömma och bekräfta sig själv!:D

Jag är väldigt bra på fysik, favorit området är kvantfysik. Hmm ... jag är bra på att lösa problem och ge tips till folk. Jag är även bra på att se sammanhang mellan historiska händelser, samtid och framtid. Och jag är bra på att se utanför boxen, haha :o

Typ det jag kommer på nu xD

#3 - Nelly

Bra skrivet! :) Tyvärr så är det ju oftast så att här i landet Lagom så ska man vara ödmjuk, hävdar man sej själv så skryter man...! :o :/

#4 - Pauline

så bra inlägg, jag tycker det är så himla jobbigt att säga vad jag är bra på

#5 - Anna

Du skriver alltid så bra inlägg! Om man ska se det fysiskt är jag bra på handboll, annars tycker jag att jag är bra på att lyssna och finnas där för dem som behöver mig.

Svar: Ja, de är riktiga klassiker :)

#6 - MADDISENJ.SE

Jag är bra på att baka och laga mat :)

#7 - Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Allvarligt talat så har jag ingen talang alls:S Kan inte komma på något som jag känner mig riktigt bra på..

#8 - milina.blogg.se

att komma på vad man är bra på är jättesvårt haha.. men, jag är bra på att skriva, rita, är ganska kreativ av mig, laga mat och spendera pengar haha x)

#9 - Emelie

Så bra inlägg!!:)

#10 - Sanna Preifelt

Åh, vilket peppande inlägg (i vanlig ordning!) och verkligen inspirerande :) jag är bra på bloggdesign skulle jag nog säga :) Och på att göra köttbullar :D

#11 - LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Bra inlägg! Jag vet dock inte vad jag är bra på. Kan inte komma på något just nu, hah.

#12 - KassandraPalma

snygga glasögon!

#13 - Amanda♥

Åh bilden är jättefin, du var superfin i glasögon! :)

#14 - || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Tänkvärt!

Man klarar absolut mer än man tror, och inget säger att man måste vara expert för att kunna bidra med något! :)

#15 - Amanda

Jag själv tycker att jag är väldigt bra med andra människor. Och då menar jag att jag tycker om att hjälpa till, jag lyssnar gärna och någon vill berätta något. Och är bra på att läsa av folk. Jag tycker även att jag kan vara bra på att ta foton :)

#16 - Sofie♥

Det ger verkligen en egoboost när man får reda på om man är bra något eller om någon berömmer en, och det är så sant att man ska sträcka på sig då och vara stolt! Bra inlägg :)

#17 - Catta Stroph

Fint skrivet! Måste dock fundera länge på vad jag har för talang ;-) Men visst det finns någon talang hos alla.

#18 - linnea

ja det är så mycket lättare att se och kommentera det andra är bra på och sedan bara ge kritik till sig själv! man kan inte vara bäst på allt men alla har definitivt någon grej dom är bra på!

#19 - Anonym

Jag läser ganska fort, läste ut en bok på sexhundra sidor på en vecka! :D Sen är jag också ganska bra på att skriva noveller, hehe.

Svar: Det är bra gjort! :D
Evah Åberg

#20 - Celina

Sv: Ja det är inte lätt vara ett sjukt litet djur, dom kan ju som inte säga själv när något gör ont eller är besvärligt :(

Bra inlägg!!

#21 - blondinas

Grymt inlägg, så jävla klockrent :D

svar; Ja som fan :/ Hatar magsjuka, jag föredrar förkylningar lätt!! Kram babe