Kuratormöte #4
Vi pratade mycket om min barndom idag, om hur det sett ut med saker som ofta blivit avbokade och så vidare. Eftersom jag har en 4 år äldre syster som är svårt funktionshindrad så har det inte varit så lätt. Vi hade så kallad "avlastning" åt henne tidigare där en person hade hand om henne en helg i månaden. Under denna helgen hade jag mamma och pappa för mig själv. Men om hon var sjuk eller om Sofie, min syster mådde dåligt så blev det ju avbokat och resorna och så vidare rann många gånger ut i sanden efter det. Detta hände titt som tätt, vilket var ganska svårt att acceptera som barn. 

Det är mycket som har hänt som vi gick igenom idag, många besvikelser och många svek. Människor jag träffat i mitt liv som lovat mig saker men inte alls hållit det. "Vänner" som tagit bilder med andra och lagt ut på instagram/facebook men som aldrig velat ta bilder med mig. "Vänner" som inte försökt stötta mig i något. Min kurator sa att det är inte konstigt att jag har tappat tilltron till människor och mig själv efter allting som har hänt, eftersom listan kan göras så extremt lång.

Det kändes som en lättnad att få prata ut och jag hade även skrivit ett brev till henne. Jag skrev det när jag mådde som sämst nu eftersom det är svårt att få ur sig allting på en timme därborta.

#1 - ♀ THE REVOLT ♀

Jag har två saker att säga. Det första är att jag vet exakt hur det är gällande ditt första stycke i detta inlägg. Men i mitt fall var det träffar med min mamma, som titt som tätt blev avbokade av att hon blev sjuk och var tvungen att bli inlagd eller något. Den där besvikelsen man känner som ett barn gör ont. Det är inte lätt att förklara för ett barn att det finns ett imorgon, ett "om en vecka", för ett barn gäller bara "nu", och nu är borta för att det blev avboka.

Sedan en annan sak, tycker det är starkt att du går till en kurator. Jag själv har aldrig gått till någon, även om mamma försökt få mig att gå. Har alltid totalvägrat. Hatar kuratorer, förmodligen för att jag har dåliga erfarenheter från dessa då min skolkurator var trångsynt och fördomsfull. Hon var bara allmänt jobbig och antog massa saker, man mådde bara sämre av att prata med henne. Och det var bara sanna här "hälsokontroller", aldrig några samtal, och anar av de så mådde jag piss. Usch!

#2 - Life of Johanna

Skönt och få ur sig saker :)

Tack så mycket

#3 - Sofie♥

Vad skönt du fick prata ut med din kurator, dom har alltid så mycket klokt att säga! :)

#4 - Nelly

Finis! :)
Förstår att det inte alltid kan ha varit lätt att ha en funktionsnedsatt syster med så mycket pass och inställda saker, speciellt när du var liten :/ Och så tråkigt att du dessutom råkat ut för så många fejkade vänner på det också.. :c
Men bra att du kan prata ut hos kuratorn!

#5 - Anna

Kan tänka mig att det var riktigt skönt att få lätta på hjärtat!

Svar: Ja, visst är den söt :)

#6 - linnea

skönt att få prata ut och prata av sig lite!

#7 - milina.blogg.se

skönt att det kändes bra att prata ut om det! :)

#8 - Michailas

Skönt att få prata ut om sånt som känns jobbigt! :)

#9 - anna

Snyggjävel ;) hihih

svar; Nämen snäckan, är det så? :D Hhihii!!

Jaa men gör de igen för nu ska jag ringa polisen och kolla upp vissa kommentarer, ip nr etc för har redan anmält en massa skit förr men jag skrev i ett mail till de att gör de inget åt detta, då jävlar blir det trolljägarna o aschberg!!

Vet det är ett sent svar på kommentaren du skrev men jag hoppas att du mår bättre idag annars vet du ju vars jag finns <3 Kram <3