Positiva och negativa människor
Det finns olika typer av människor.
Vissa är mer positiva, vissa är mer negativa och vissa är mitt i mellan. Jag har följt Blondinbella i många år och jag har fått uppfattningen om att hon är en väldigt positiv person. Hon kan gå igenom motgångar och vardagsproblem som vi alla ibland upplever, men hon försöker ta det positivt i alla fall. Många tror att detta är fejkat, att det är en rosa fluffvärld bara, men det tror faktiskt inte jag, i alla fall inte om henne.

Vissa människor vågar inte alls prata om sina problem. De vågar inte alls skriva ens om de vaknat på fel sida, något som de flesta människor upplever. Det är enligt mig att leva i en rosa fluffvärld. Jag tror att man hjälper både sig själv och andra genom att visa att ens liv inte är en dans på rosor och att man upplever problem som många andra också gör. Det är en av anledningarna till varför jag är så pass öppen om mitt mående och mina tankar.

Jag ser mig själv som en "mitt i mellan person" faktiskt. Jag är positiv, samtidigt som jag är väldigt negativ och har mycket problem. Ibland kan jag gräva ned mig för lätt i problemen jag har, vilket tär väldigt mycket på mig. Men samtidigt lyckas jag alltid ta mig upp på något vänster och stå på mig. Så just nu ser jag mig som en "mitt i mellan person" som kommit i en dålig period med mycket ångest och därav mer negativitet. 

Men jag vill återigen säga att det är ingenting att skämmas över att man har svårigheter i livet. Det är heller ingenting att skämmas för om man har mindre svårigheter i livet, utan mer vardagliga problem för alla lever vi olika. Stå på dig och skäms inte!

Är du en negativ, positiv eller mitt i mellan person?

 
#1 - S A R A

fin blogg!

#2 - Henrietta Nylund ♥

Jag ttycker jag är lite mitt emellan! Är väldigt positiv men ibland kan jag bli riktigt negativ, beror lite på situationen!

#3 - Erika

Jadu, jag är nog ganska positiv faktiskt :) Men sedan finns där ju vissa dagar då man absolut inte kan vara det.

#4 - Linnéa

Jag är en negativ person som ibland är positiv=)

Svar: Det är ju bra att du är positiv ibland i alla fall. :)
Evah Åberg

#5 - G I N A ~

Är nog som du :) fast jag brukar vara as negativ först sen ta det positivt. Det är som jag behöver "suga på karamellen".

#6 - Sara

Innan var jag väldigt negativ men har ändrat om mig helt sedan några år tillbaka då jag började jobba som säljare :) Mycket bättre att ta motgångar på bästa sättet man kan göra det :)