Tack till dig som kämpar
Det är ofta man framhäver det dåliga i samhället. 
Alla brott som görs, all mobbning som förekommer, alla otrohetsaffärer, alla läkare som missköter sitt jobb och så vidare. Så i detta inlägg tänkte jag göra tvärtom och faktiskt framhäva det bra i samhället. Helt enkelt göra ett litet tack och peppinlägg till alla som kämpar.

Ett stort tack till er alla som kämpar dagligen, som försöker göra samhället till en bättre plats. Som räddar liv. Till er som sprider kärlek istället för hat. Till er som skänker pengar till olika organisationer för att hjälpa andra människor och djur. Ett stort tack till alla som älskar sin partner och sina vänner och vårdar dem istället för att svika dem. Ett tack till människor som sprider energi och glädje genom att vara snälla pch peppa andra istället för att trycka ned dem. 

Ni är fantastiska människor och listan kan göras lång på människor som kämpar för andra på olika sätt. Jag är så glad att det finns sådana människor, som får en att faktiskt inse att allting inte är kört. Att mänskligheten inte har ballat ur helt, utan att det faktiskt finns hopp fortfarande. Så tack till er alla och fortsätt kämpa, ni gör skillnad! ♥

#1 - Anna

Fantastiskt bra inlägg! Varför är man mycket bättre på att lyfta fram de dåliga sakerna istället för de bra? Det borde alla bli bättre på.

Svar: Haha, ja det har du rätt i :)

#2 - Sanna Preifelt

Gud vilket bra inlägg Eva. Och tack till dig för att du driver den här bloggen, den behövs! Kramar

Svar: Tack så jättemycket för din fina kommentar <3
Evah Åberg

#3 - Sara

Åh så bra inlägg. Helt rätt inställning, det händer så otroligt mycket bra runt omkring oss som vi missar för man bara lyssnar på allt det dåliga.

#4 - Amanda

Håller med om att man oftast tittar på det negativa. Bra att du skriver ett sånt här inlägg!

#5 - ♀ THE REVOLT ♀

Det inlägget handlar även om dig! Tack själv!<3

#6 - Henrietta

Så himla bra inlägg!

#7 - milina.blogg.se

håller helt med :) borde finnas fler såna människor!

#8 - Life of Johanna

Undra hur världen hade sett ut utan alla de som kämpar :)

#9 - Sofie♥

Så himla bra skrivet! :)

#10 - linnea

ja man måste bli bättre på att visa uppskattningen åt dom som faktiskt gör något bra, istället för att bara klaga och uppmärksamma det dåliga! :)

#11 - MATILDA

Bra med ett peppinlägg! :) Kram!

#12 - KassandraPalma

så fint skrivet, verkligen!!

#13 - Gina

Jag kämpar varje dag ^^

#14 - Erica

Vilket härligt inlägg! Tack själv! :)

#15 - Julia

Vilket fint och bra inlägg! Man blir verkligen glad av det :)

#16 - Blondinas

Gud vad snygg du är på bilden ju :) En riktig pärla hihi ;)

svar; Nej jag har brytit med en drös för de pika mig i bloggar, facebook var falska och snacka skit o vart avundsjuka då de gick bra för mig och nu sitter en och ljuger att hen jobbar bara för att jag fått anst liksom haha, bara för att verka bättre hahah ;) Så patetiskt men hört att hon är psykiskt sjuk o stalkat en gammal kär vän till mig och nu är fanskapet på mig, asså jag stöter bara på fel människor men nu är jag kylig och kall o bryter med personer så fort de visar en dålig sida och varningsklockorna börjar ringa.

Energitjuvar är livsfarliga :(

#17 - Felicia

Det behövs mer framhävande av det glada!

puss

#18 - Elin

Så himla bra och sant! Trots allt dåligt så finns det ju också riktigt bra saker som du säger! Jag beundrar verkligen de som hjälper och sprider kärlek, de är verkligen grymma! :)