Kämpa tillsammans!
Jag tycker det är viktigt att kämpa tillsammans. 
Att ett samhälle och att vi människor ställer upp för varandra. Vi kan alla behöva stöd någon gång i livet. Av myndigheter och av våra nära. Jag tror på att man kan få ett bättre samhälle med kärlek. Jag tror att man kan få bort hat med kärlek, just för att hat föder hat. Det hjälper inte att sitta och kränka andra människor hit och dit. Det hjälper inte att vara otrevlig och fräsa mot allt och alla. Vi lever i Sverige, ett land där vi ska ta hand om varandra, där vi ska stötta varandra och hjälpa varandra. Där samhället ska vara ett stöd för de som behöver stödet för stunden. Vi lever i en värld, där alla är människor och djur, där vi ska ta hand om varandra och stötta varandra. Om vi inte är villiga att hjälpa varandra, hur ska vi då kunna förvänta oss att få hjälp själva om vi skulle behöva det?

Jag kanske inte räddar världen med min blogg. Den kanske är som en fis i rymden, men om jag kan hjälpa en människa, om jag kan få en människa att tänka om och faktiskt må lite bättre så är det jättestort för mig. Jag tror på att kärlek och respekt kan rädda världen från ondska. Jag tror på att det man ger får man igen. Jag sträcker ut handen till andra, för jag vet att när jag behöver få en hand utsträckt så finns den där för mig och då är det minsta jag kan göra att ge tillbaka en hand. 

#1 - Sandra

Du är fantastisk vännen! <3

#2 - Madeliene

Sv: Tack sötnos! <3

Håller med dig i ditt inlägg, så bra skrivet ♡

#3 - Sigrid

Bra inlägg! Viktigt att man hjälper samt respekterar varandra :)

#4 - Linnéa

Jättebra inlägg!
Det ska jag tänka på, vem kan behöva min hjälp?
Fina skor du hade på bilden.
Ska läsa inlägget några ggr, det var så positivt tycker jag=) Just nu behöver jag nog mer hjälp än jag kan ge, men jag kanske kan ge lite hjälp?

Svar: Tack så mycket. :) Du kanske kan skriva en fin kommentar till någon som behöver bli peppad på facebook/instagram/blogg eller vad det nu än kan vara? :) En fin hälsning kan göra mycket.
Evah Åberg

#5 - A D E L I N A

va fin du är!

#6 - Anonym

snygg du är!

#7 - V I L M A L A ♔

Tror din blogg gör skillnad för en hel del! Små insatser räknas med ♥

#8 - linnea

bra skrivet!

#9 - ♀ THE REVOLT ♀

Fint inlägg, speciellt slutet! Håller med dig!

Och vill bara säga att din blogg inte är en fis i rymden. Den är en av få bloggar jag stött på som har en mening och som inte är smörigt perfekt. Utan den visar en verklighet, och DET i sig är inte en fis i rymden. Speciellt inte i bloggatmosfären x)

#10 - milina.blogg.se

himla bra och sann text! :)